Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Csak a hét második felétől számíthatunk felmelegedésre

2020-05-31
10:34
Forrás
Pannon RTV
Folytatódik a változékony időjárás térségünkben. A hét kiadós esővel kezdődik a meteorológusok szerint. A napsütésre és a felmelegedésre csütörtökig várnunk kell.

Hétfőn felerősödhet az északkeleti szél is. Délutánra azonban felszakadozik a felhőzet. A legmagasabb hőmérséklet 10-17 fok körül valószínű. Kedden erősen gomolyfelhős időre készülhetünk, az esernyőnket továbbra is tartsuk magunknál. A nappali csúcsok 18 fokig szöknek. Szerdán veszít erejéből a szél, már csak helyenként lehetnek élénk lökések. Újra előbújik a nap és csak elvétve fordulhatnak elő záporok. A hőmérséklet a délutáni órákban folyamatosan melegszik, 19-20 fokot is mutathat a hőmérő. Csütörtökön sok napsütés ígérkezik. Akár 24 fokot is mérhetünk.

időjárás

Most

18:16

Elhunyt Szűcs Lajos

A Ferencvárosi Torna Club olimpiai bajnok labdarúgója, 77 éves korában érte a halál - jelentette be a klub vasárnap.

Népszerű

Megtalálták a csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.