Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Családi nap a cserkészeknek

2020.07.04
17:13
2020.07.04
17:21
Forrás
Pannon RTV
Játékok, főzés, hajókázás - ez várt azokra, akik ma délután ellátogattak a magyarkanizsai Vízitelepre.

A helyi cserkészek által szervezett Családi nap kicsiknek és nagyoknak egyaránt tartalmas, színes programokkal szolgált.

Pannon RTV/Molnár Ádám

Kellemesen telt a délután a magyarkanizsai cserkészeknél. Kicsik és nagyok együtt, játszva élvezték a napsütéses időt, ugyanis mindenki számára akadt szórakozási lehetőség.

Pannon RTV/Molnár Ádám

Bosznai Zsuzsa magyarkanizsai résztvevő: „A mai napon színes cserkészprogramokkal vártuk a gyerekeket, volt nagy twister, röplabdapálya volt felállítva, focipálya, a gyerekek játszhattak saját kedvükre. Nagyon örültünk a jó időnek, hogy vízi stafétával is tudtuk őket várni. A fiúk állítottak fel csúszdát, amit a gyerekek bátran használhattak.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

A cserkészek az idei évben a kialakult helyzet miatt nem tudják megtartani a hagyományos táboraikat, azonban a nyárra több programmal is készülnek.

Oláh Tibor magyarkanizsai cserkészparancsnok: „Igazából ilyen cserkészet jellegű dolgokat tervezünk, evezés, főzőverseny és különböző cserkészjátékokkal próbálunk kedveskedni az itt megjelenteknek.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

A szombat délutáni program részeként az érdeklődők a Tiszai Tangó nevű hajóval is fordulhattak egyet a Tiszán.

családi nap
cserkészek
Magyarkanizsa
szórakozás
Oláh Tibor

Most

12:13, Frissítve: 12:18

Vakcinakarácsonyfa - már ilyen is van

Nem mindennapi karácsonyfát állítottak fel Románia egyik legnagyobb oltópontján. A fa három méter magas és körülbelül 19 000 üres koronavírus elleni oltóanyagos üvegből áll.

Népszerű