Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Családi napot tartottak a Róka Festen

2021.07.16
16:20
2021.07.16
16:27
Forrás
Pannon RTV
A háromnapos noszai rendezvény ma a kisgyermekeket célozta meg, de az idősebb korosztály számára is lesznek még programok.

Színeztek, rajzoltak a gyerekek a Róka Fest családi napján. A háromnapos rendezvény második napján a kicsiket is várták kísérőikkel.

Torma Luca: „Rajzoltam, játszottam a játszótéren, festettünk rókát, színeztünk, meg ilyeneket.”

Pannon RTV/Molnár Edvárd

A gyerekek több mindent kipróbálhattak. Ihattak gyerekkoktélokat, ügyességi játékokban is részt vehettek, de akár tetoválást is szerezhettek.

Horváth Balázs: „Nekem az tetszik a legjobban, hogy csillámtetkót csinálok, meg a rajzolás.”

Varga Éva: „Nekem delfintetoválásom van és játszottunk sokat, rajzoltam is, kézműveskedni is akarok még, voltunk megnézni a tavat.”

A rendezvényen egyébként zenekarok és lemezlovasok is fellépnek. Az elsődleges cél a középiskolások megszólítása és bevonása volt - mondta a főszervező. Hulló Zsófia hozzátette, igyekeztek más korosztályokat is elérni. „Ez az öt év alatt nagyon örülök neki, hogy igazából az összes generációt megfogtuk. Délelőtt van családi programunk, ahova a nagymama, nagytata is jöhet, gyerekek. Délután jönnek idősebbek is, illetve középiskolások egész héten vannak és nagyon örülök, hogy például idén nagyon sok sátrazó van, úgyhogy a középiskolás generáció az, akit a leginkább várunk erre a fesztiválra.”

Pannon RTV/Molnár Edvárd

A Róka Fest szombaton is várja az érdeklődőket. Családi nap szintén lesz, délután négy óráig.

Róka tanya
Róka Fest

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.
18:54, Frissítve: 19:03

Magyarország legnépszerűbb úti céljai

Magyarországon mindenszentek hosszú hétvégéjét sokan utazással töltik: Eger, Gyula, Budapest, Hajdúszoboszló és Pécs vonzza a legtöbb vendéget. Az októberi foglalások darabszáma már felülmúlta a tavalyi és a 2019-es számokat a Szallas.hu szerint.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.