Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Családi sportnapot tartottak Szabadkán

2020.10.10
13:21
2020.10.10
19:43
Forrás
Pannon RTV
Az Active Kids Future Run 2020 elnevezésű családi és sporteseményt az idei évben újragondolva eseménysorozattá formálták a szervezők. A zárónapot szombaton délelőtt tartották a szabadkai kiserdőben.
Pannon RTV/Huszár Krisztián

A családi sportnapon a legkisebbek is rajthoz állhattak. Közös futáson mérhették össze gyorsaságukat.

Szabó Gergely:
Mit csináltunk? Versenyeztünk, turbóval mentem.

Pannon RTV/Huszár Krisztián

Gerstmayer Emma az elsők között ért célba. A kislánynak nagyon tetszettek a programok: Az, hogy futottunk, ugráltunk, meg akkor még többet futottunk és még a végén, hogy érmet kaptunk.

Pannon RTV/Huszár Krisztián

Az Active Kids sportegyesület által szervezett sportnap célja a mozgás népszerűsítése a fiatalok körében. Rendszeresen szerveznek különféle programokat a gyerekeknek.

Nagy Csaba,
az Active Kids elnöke:A program első részében sportfeladatok voltak, ahol a család ki tudta magát próbálni egyes sportfeladatokban. A végén pedig egy kis futóversenyt rendeztünk a gyerekeknek. Az esemény neve Active Kids Future Run, szóval a jövő tehetségei futottak a mai napon. A legkisebbektől kezdve a 7, illetve 8 éves gyerekekig voltak jelen.”

Pannon RTV/Huszár Krisztián

A kis sportolók ajándékcsomagot is kaptak, a futás résztvevői pedig egy befutóéremmel a nyakukban térhettek haza.

Active Kids
Családi sportnap
futás
Szabadka
Kikapcsolódás

Most

20:13

A V4-ek támogatják a Nyitott Balkán ötletét

Támogatják a visegrádi országok a nyugat-balkáni államok kezdeményezését, a Nyitott Balkán nevű ötletet, amely a Szerbia, Észak-Macedónia és Albánia közötti határok eltörlését hivatott szolgálni 2023-tól.
19:19, Frissítve: 19:56

Átlagos búzahozam, alacsony felvásárlási ár

Elégedettek az észak-bácskai gazdák az idei búzahozammal, ugyanakkor a felvásárlási árral kapcsolatban vannak fenntartásaik. Az idei évben számos időjárási hatás befolyásolta a búzatermést, valamint a minőséget is - mesélik.

Népszerű