Ugrás a tartalomra
illusztráció

Családi tragédia Inđija közelében

2020.07.15
12:02
Forrás
Szerbiai RTV
Két gyerek vesztette életét a tegnap este bekövetkezett súlyos közlekedési balesetben Inđija közelében.

Egy egyéves lány és egy nyolcéves fiú az áldozat, míg ötéves testvérük könnyebb sérüléseket szenvedett. Az anya és az apa súlyosan megsérült - erősítette meg a szerbiai Belügyminisztérium a Tanjugnak. Őket a Vajdasági Klinikai Központba szállították. Az öttagú család egy Renault Clio típusú autóban utazott, amely eddig ismeretlen okból letért az útról és felborult.

baleset
családi tragédia
gépkocsi
lesodródott

Most

22:44

Harc a melldaganat ellen - A szűrés életet menthet

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, vagy más néven: rózsaszín október. A cél, hogy felhívják a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára. A Közügyek kisfilmjének is az a célja, hogy tudatosítsa a nőkben, hogy van élet a rák után.
22:26

Falugondnokok a terepen

2015-ben létrejött a falugondnoki szolgálat Vajdaságban. A család nélkül maradt idős személyek, a kisnyugdíjasok, illetve a szociális esetek számíthatnak a falu- és tanyagondnokok segítségére.
19:28, Frissítve: 20:02

Hazatalálás

Hazatalálás címmel nyílt meg a magyarkanizsai születésű Pósa Károly kiállítása a helyi Dobó Tihamér Képtárban a községnapi rendezvénysorozat részeként.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.