Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Csantavér óriás adventi koszorúja

2021.11.25
15:10
2021.11.25
16:25
Forrás
Pannon RTV
Adventi koszorút állítottak a csantavéri Páduai Szent Antal templom előtt. A koszorú a karácsonyi ünnepek végéig díszíti majd a központot.
Pannon RTV

Ercsi Hargita a csantavéri helyi közösség képviseletében arról beszélt, hogy mivel minden évben megrongálják a koszorút, idén kamerákat állítottak fel a környéken, hogy megpróbálják megakadályozni ezt a gondot.

Ercsi Hargita, tanácstag, Csantavér HK: „Facebookon csináltunk egy felívást, ez arra vonatkozott, hogy fenyőfaágakat, zöldet gyűjtünk a koszorú készítéséhez. Másodsorba pedig arra is vonatkozott a felhívás, hogy azokat az emberek, akik szívesen csatlakoznának a csapatunkhoz, jöjjenek el és segítsenek."

adventi koszorú
Csantavér
Ercsi Hargita

Most

18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.

Népszerű

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.