Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Csapadékzóna érkezik

2021.01.06
16:10
2021.01.06
16:19
Forrás
Szerbiai RTV, RHMZ, Dél-Alföld Meteorológia
Borús, esős időjárásra van kilátás térségünkben, a hegyvidéki területeken havazhat is.

A délután és az este folyamán számíthatunk nagyobb csapadékmennyiségre. A szél gyenge vagy mérsékelt lesz, Dél-Bánátban azonban erősebb széllökések is várhatók. A legalacsonyabb hőmérséklet 0 és 6, míg a legmagasabb 7 és 13 fok között alakul.

Csütörtökön főként száraz, de a mainál valamivel hidegebb idő lesz. Reggel még kisebb záporok előfordulhatnak, majd napközben további csapadék nem várható, változóan felhős égboltra számíthatunk. A fagypont közeli minimumokról 5 fok közelébe emelkedik a hőmérséklet.

Bár kemény téli fordulat nem lesz időjárásunkban, ám annyira lehűl a levegő, hogy péntek estétől szállingózhat a hó térségünkben is. A hét végén, vasárnap, Vajdaságban is kifehéredhet a táj. (RHZM, idokep.hu, Dél-Alfüld Meteorológia)

időjárás
esős
borús

Most

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.