Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Raffai Csaba

Cserkészbált tartottak Bajmokon

2019.12.21
19:06
2019.12.28
18:59
Forrás
Pannon RTV
Karácsonyi bált tartott az 52. számú Kosztolányi Dezső Cserkészcsapat Bajmokon.

A gyerekeknek játékos, táncos programokkal kedveskedtek a szervezők. Az eseménynek a helyi Dózsa György Magyar Művelődési Központ adott otthont.

Pannon RTV/Raffai Csaba

Száz kiscserkész érkezett az idei bálba. Romhányi Roland a bálkirály és bálkirálynő választást élvezte leginkább: „Kap mindenki egy cetlit, és arra ráírja a választottját, és beledobja egy dobozba. Amelyik névből több lesz, az lesz a bálkirálynő és a bálkirály. Én baráti alapon döntöttem.”

Harmat Ádám először vett részt a rendezvényen. Barátai hívták a toborzóra: „Először veszek részt, és csak kipróbálni jöttem. Jövőre is el fogok jönni, mert tetszik eddig.”

Pannon RTV/Raffai Csaba

A rendezvény összehangolja a körzet csapatait - mondta Úri Szűcs Réka. A csapatparancsnok azt is hozzáfűzte, mindemellett ünnepélyesebbé teszi a karácsonyt megelőző időszakot: „Az idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a bálunk. Most körzeti szintre emeltük, és érkeztek Gunarasról, Kanizsáról, Csantavérről, illetve Martonosról. Különböző programokkal készültünk. Van fotósarok, tombola, lesz táncversenyünk, illetve bálkirályt és bálkirálynőt is választani fogunk.”

A bálkirály és bálkirálynő elismerő oklevéllel és édességcsomaggal gazdagodott. A programot a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatta.  

Bajmok
cserkészbál
cserkészcsapat

Most

Népszerű