Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Csikós Pajor Gizella a tanári hivatásról

2020-11-20
10:56
2020-11-20
15:38
Forrás
Pannon RTV
Csikós Pajor Gizella matematikus és szakfőiskolai tanár volt a vendége a Csütörtök esték - másképp elnevezésű rendezvénysorozatnak a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központban.

Elsősorban arról mesélt, mit jelent számára a tanári hivatás, a különböző korosztályokkal való foglalkozás, a tehetséggondozás.

A pedagógus, aki egyben a zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium jelenlegi igazgatónője, előadásában elmondta, hogy az oktatás kiemelt jelentőségű szerepet tölt be az életében.

„Ez volt az életem, és a mai napig is még ebben dolgozom, és azt a hátralévő egy-másfél évet is a nyugdíjig. Azt hiszem, hogy a legszebb életpályát választottam, mert örökké a fiatalok között voltam. Köztük mozogtam, velük éltem, értük dolgoztam.”

Csikós Pajor Gizella
VM4K
Csütörtök esték - másképp
tanár

Most

07:41, Frissítve: 08:14

Összefogással Olivér gyógyulásáért

A bajmoki Pál Gajódi Olivérnek szerte a világon akadnak jóakarói, akik kisebb-nagyobb adományaikkal járulnak hozzá ahhoz, hogy a lassan egy éves kisfiú megkapja azt, amire a legnagyobb szüksége van: egy génterápiás kezelést.
19:50, Frissítve: 19:55

Négy áldozata van a robbanásnak Bristol közelében

Négy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült egy robbanásban az angliai Bristol közelében - számolt be a Times egyik újságírója Twitter-bejegyzésében. A munkások egy vegyi tartály tetején voltak, amikor az felrobbant.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.