Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Csikós Pajor Gizella a tanári hivatásról

2020.11.20
10:56
2020.11.20
15:38
Forrás
Pannon RTV
Csikós Pajor Gizella matematikus és szakfőiskolai tanár volt a vendége a Csütörtök esték - másképp elnevezésű rendezvénysorozatnak a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központban.
Pannon RTV

Elsősorban arról mesélt, mit jelent számára a tanári hivatás, a különböző korosztályokkal való foglalkozás, a tehetséggondozás.

A pedagógus, aki egyben a zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium jelenlegi igazgatónője, előadásában elmondta, hogy az oktatás kiemelt jelentőségű szerepet tölt be az életében.

„Ez volt az életem, és a mai napig is még ebben dolgozom, és azt a hátralévő egy-másfél évet is a nyugdíjig. Azt hiszem, hogy a legszebb életpályát választottam, mert örökké a fiatalok között voltam. Köztük mozogtam, velük éltem, értük dolgoztam.”

Csikós Pajor Gizella
VM4K
Csütörtök esték - másképp
tanár

Most

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.