Ugrás a tartalomra
A szerb külügyminiszter énekel
Youtube / screenshot

Dačić a török elnöknek énekelt

2017-10-11
15:45
2017-10-11
15:52
Forrás
Szerbiai RTV
Vastapssal jutalmazták Ivica Dačić éneklését az esti díszvacsorán.

A szerb külügyminiszter tegnap este a török államfőnek énekelt. Azon a vacsorán dalolt Ivica Dačić, amelyet Aleksandar Vučić szerb államfő rendezett Recep Tayyip Erdogan török elnök tiszteletére. Egyébként nem ez az első eset, hogy a szerb külügyi tárca első embere külföldi vendégeknek énekelt.

Ivica Dacic
szerb külügyminiszter
török államfő
Recep Tayyip Erdogan
énekel

Most

16:40

Enyhül az idő Vajdaságban

A viharos hétvége után ezen a héten már kissé enyhébb időjárásra számíthatunk Szerbiában, főként pedig Vajdaságban. Holnaptól már melegebb időnk lesz a meteorológusok szerint.
14:52

Jókor találkozik a szerb és magyar válogatott

Märcz Tamás szerint a jövő szempontjából jókor találkozik a magyar férfi vízilabda-válogatott a címvédő és olimpiai bajnok szerbekkel a Barcelonában zajló Európa-bajnokság keddi negyeddöntőjében.

Népszerű

vízben rekedt autó

Hatalmas felhőszakadás árasztotta el Szabadkát

Sok gondot okozott a heves eső Szabadkán csütörtök délután. Több út is járhatatlanná vált, mivel a csatornahálózat nem tudta elnyelni a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékot.

Eltűnt egy majom a Palicsi Állatkertből

Az állatnak még tegnap veszett nyoma, azóta pedig már a rendőrség is keresi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a majom elszökött-e, vagy pedig valaki ellopta.
vihar

Ítéletidőre figyelmeztetnek Szerbiában

A Szerbia Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetése szerint az elkövetkező három napban az ítéletidő az ország egész területére kiterjedhet, de a legkritikusabb helyzet Nyugat-Szerbiában várható.

A boldogító igen

Ürményi Róbert, a Pannon RTV zentai stábjának munkatársa ma örök hűséget fogadott párjának, Szabó Rékának.