Ugrás a tartalomra
A Dal 2018
MTVA / Kaszner Nikolett

A Dal 2018 első elődöntősei kedden a Pannon Presszóban!

2018-02-11
16:02
2018-02-11
17:00
Forrás
Pannon RTV
Újabb hét, újabb izgalmak, újabb arcok - Eurovíziós száguldó riporterünk ismét exkluzív interjúkkal várja a hallgatókat A Dal 2018 műsorából!

Heinz Gabi Biga, Süle Zsolt, Dánielfy Gergely illetve a Leander Kills: ők már biztosan a február 24-i döntőben szerepelnek. Rajtuk kívül megismerkedhettek közelebbről a SativuS együttessel, illetve újra nyilatkozott a Pannon Rádiónak Knoll Gabi is. Mindemellett a műsorvezetőket Freddie-t és Rátonyi Krisztát is megszólaltatta Vörös Gábor. A Dal 2018 sztárjaival készült interjúk kedden a Pannon Presszóban!

 

A Dal
Pannon Presszó
elődöntős
ének
eurovízió

Most

16:45

Tartós lehűlés jön

A hét eleji napos idő után a hét második felében végre megérkezhet a késő őszies, hideg idő vidékünkre.
16:27

Jön a tél és vele a szmog

A tél közeledtével egyre nagyobb a lehetősége a szmog kialakulásának a városokban. Elsősorban a helytelen tüzelés miatt a késő délutáni és esti órákban romlik a levegő minősége.
15:45

Ranieri visszatér a Premier League-be

Már nem Slaviša Jokanović az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban utolsó helyen álló Fulham menedzsere. A labdarúgóklub az olasz Claudio Ranierit nevezte ki menedzsernek.
15:36

Putyin Szerbiába látogat

Alekszandr Csepurint, Oroszország belgrádi nagykövetét fogadta ma Aleksandar Vučić szerb államfő a szerb fővárosban. A találkozón szó esett Vlagyimir Putyin esedékes szerbiai látogatásáról is.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.