Ugrás a tartalomra
A Dal 2018
MTVA / Kaszner Nikolett

A Dal 2018 első elődöntősei kedden a Pannon Presszóban!

2018-02-11
16:02
2018-02-11
17:00
Forrás
Pannon RTV
Újabb hét, újabb izgalmak, újabb arcok - Eurovíziós száguldó riporterünk ismét exkluzív interjúkkal várja a hallgatókat A Dal 2018 műsorából!

Heinz Gabi Biga, Süle Zsolt, Dánielfy Gergely illetve a Leander Kills: ők már biztosan a február 24-i döntőben szerepelnek. Rajtuk kívül megismerkedhettek közelebbről a SativuS együttessel, illetve újra nyilatkozott a Pannon Rádiónak Knoll Gabi is. Mindemellett a műsorvezetőket Freddie-t és Rátonyi Krisztát is megszólaltatta Vörös Gábor. A Dal 2018 sztárjaival készült interjúk kedden a Pannon Presszóban!

 

A Dal
Pannon Presszó
elődöntős
ének
eurovízió

Most

20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.