Ugrás a tartalomra
A Dal 2018
MTVA / Kaszner Nikolett

A Dal 2018 első elődöntősei kedden a Pannon Presszóban!

2018-02-11
16:02
2018-02-11
17:00
Forrás
Pannon RTV
Újabb hét, újabb izgalmak, újabb arcok - Eurovíziós száguldó riporterünk ismét exkluzív interjúkkal várja a hallgatókat A Dal 2018 műsorából!

Heinz Gabi Biga, Süle Zsolt, Dánielfy Gergely illetve a Leander Kills: ők már biztosan a február 24-i döntőben szerepelnek. Rajtuk kívül megismerkedhettek közelebbről a SativuS együttessel, illetve újra nyilatkozott a Pannon Rádiónak Knoll Gabi is. Mindemellett a műsorvezetőket Freddie-t és Rátonyi Krisztát is megszólaltatta Vörös Gábor. A Dal 2018 sztárjaival készült interjúk kedden a Pannon Presszóban!

 

A Dal
Pannon Presszó
elődöntős
ének
eurovízió

Most

Népszerű

vízben rekedt autó

Hatalmas felhőszakadás árasztotta el Szabadkát

Sok gondot okozott a heves eső Szabadkán csütörtök délután. Több út is járhatatlanná vált, mivel a csatornahálózat nem tudta elnyelni a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékot.

Eltűnt egy majom a Palicsi Állatkertből

Az állatnak még tegnap veszett nyoma, azóta pedig már a rendőrség is keresi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a majom elszökött-e, vagy pedig valaki ellopta.
vihar

Ítéletidőre figyelmeztetnek Szerbiában

A Szerbia Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetése szerint az elkövetkező három napban az ítéletidő az ország egész területére kiterjedhet, de a legkritikusabb helyzet Nyugat-Szerbiában várható.