Ugrás a tartalomra

December 20-án Adni öröm! a Pannon TV-ben

2017-12-08
15:04
2017-12-20
12:15
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai és zentai közkórházaknak és a szabadkai Vöröskeresztnek gyűjt idén a Pannon RTV az Adni öröm című műsorában.

A jótékonysági akció, amelyet már negyedik alkalommal szervez meg a médiaház, alapos előkészületet igényel, a fáradságos munka azonban nem esik nehezére a szerkesztőknek, hiszen ők is egyeznek azzal a kijelentéssel, hogy adni öröm!     
A korábbi években szegény sorsú családok számára lehetett adakozni, ez az idei évben megváltozik, három intézmény munkáját segítené a médiaház. Kókai Mónika, szerkesztő, Adni öröm!: „A Szabadkai Közkórház Gyermeksebészetén a mellékhelyiséget szeretnék felújítani, nagyon rossz állapotban van, a Zentai Közkórház Gyermekosztályán egy életfunkciókat követő monitorra van szükség, a Vöröskeresztnek pedig adományokra van szüksége.”

A kórházak számára tehát pénzadományt, a Vöröskereszt számára pedig tisztálkodási szereket, ruházatot, élelmiszert gyűjt a Pannon RTV. A jótékonysági műsorból idén sem maradnak ki a szórakoztató tartalmak. Husnyák Andrea, szerkesztő, Adni öröm!: „Idén sztárvendéggel is készültünk, mégpedig Boldizsár László szegedi operaénekessel fogunk beszélgetni, a stúdióba várjuk Béres Márta színésznőt és Kovács Frigyest és fiát, Kovács Ákost is. És ha minden igaz, akkor megvalósul egy Skype-kapcsolat is majd Kovács Tamással, úgyhogy együtt lesznek a Kovács fiúk. Természetesen itt lesznek a Zentai Közkórház és a Szabadkai Közkórház képviselői is, és természetesen egyéb vendégek is, de ez maradjon még titok.”

Az Adni öröm! élőben sugárzott műsorát december 20-án a húsz órai Híradó után nézhetik meg a Pannon Televízión. A műsor házigazdája Tomin Kovács Laura és Zvekán Péter lesz.

Felajánlásaikat az alábbi számlaszámokra fizethetik be az adakozni vágyók:

а Zentai Közkórház számlaszáma: 840-0000000801667-48

а Szabadkai Közkórház számlaszáma: 840-915761-79

Adni öröm
Pannon RTV
jótékonysági műsor

Most

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.