Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

December elsejétől téli vásár várja a látogatókat Újvidéken

2022.11.29
17:28
Forrás
Pannon RTV
A vásár 28 napig tart, számos programmal készül minden korosztály számára.

A kisszínpadon minden nap valamelyik vajdasági kórus lép majd fel, hétvégén pedig a leghíresebb újvidéki zenekarok és DJ-k zenélnek a tér központi színpadán.

A faházakban forralt bort, különféle söröket és különféle ételeket kóstolhatnak majd a látogatók, illetve ajándéktárgyakat és díszeket vásárolhatnak. A program minden korosztályra gondol.

Újvidék
téli vásár

Most

12:56, Frissítve: 13:17

Csúcstalálkozó légiriadó közben

Ma is légiriadót rendeltek el Ukrajna egész területén. A háború sújtotta Kijevben uniós csúcstalálkozó zajlik. Újabb Oroszország elleni szankciókról és az Ukrajnát segítő intézkedésekről egyeztetnek az uniós és az ukrán vezetők.
12:42, Frissítve: 12:53

A világ világosságai

A katolikus egyház Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepéről, Jézus templomi bemutatásáról, valamint a megszentelt élet napjáról emlékezett meg február 2-án.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.