Ugrás a tartalomra
pixabay/geralt

Denzel Washington új krimije vonzotta moziba az amerikai nézőket

2021.02.01
10:31
Forrás
MTI
A Denzel Washington és Rami Malek főszereplésével forgatott Ördög a részletekben című sorozatgyilkosos krimi vonzotta a legtöbb nézőt a hétvégén a koronavírus-járvány ellenére is nyitva tartó észak-amerikai mozikba.

A John Lee Hancock rendezésében készült produkciót 2071 moziban kezdték vetíteni a hétvégén, és mintegy 4,8 millió dolláros jegybevételt ért el. A toplista második helyezettje a Croodék: Egy új világ című animációs film lett, a harmadik pedig a Wonder Woman 1984. Liam Neeson akcióthrillere, a The Marksman a negyedik helyet szerezte meg, az ötödik pedig a Monster Hunter - Szörnybirodalom lett. A független filmek közül a hétvégén debütáló romantikus dráma, a Supernova teljesített a legjobban. A Harry Mcqueen rendezésében készült alkotásban Stanley Tucci és Colin Firth látható, hosszú ideje együtt élő párt játszanak, akiknek egyikük kezdődő demenciájával kell megküzdeniük.

Denzel Washington
mozi
Amerika
Amerikai Egyesült Államok
krimi
Rami Malek

Most

18:01, Frissítve: 21:29

Vajdaság Tóthfaluba költözött egy napra

Vásári forgatag, színes, hangos és vidám programok több helyszínen. Minden korosztály talál magának valami nagyon érdekeset. Felavatták a Mini Délvidék Parkot. Az esemény a nemzeti összetartozás évének vajdasági zárórendezvénye.

Népszerű