Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Diákhétvégét szervezett a Vajdasági Ifjúsági Fórum

2022.11.05
12:52
Forrás
Pannon RTV
A résztvevő 16 fiatal Zentáról a Bolyai Tehetséggondozó Gimnáziumból érkezett Palicsra, hogy a csapatépítés mellett önmagukat is jobban megismerjék.

A háromnapos programsorozat alatt Balassa Emese és a fórum tagjai foglalkoznak a fiatalokkal. Ezen a hétvégén egyebek között kifejthetik véleményüket a világról, tapasztalatot cserélhetnek, miközben professzionális képzésen vehetnek részt. A VIFÓ célja az eseménnyel, hogy inspirálják és motiválják az útjukat kereső fiatalokat.

Palics
Vajdasági Ifjúsági Fórum
Balassa Emese

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.