Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Nikola Solic

Egész éjjel ünnepelt Horvátország

2018-07-12
12:05
Forrás
Pannon RTV
Óriási örömünnep volt az este Zágrábban, mikor kiderült, a horvát válogatott 2-1-re legyőzte az angolokat, és ezzel a labdarúgó-világbajnokság döntőjébe jutott.

Egész éjjel ünnepeltek szerte az országban, a fővárosban hatalmas tömeg nézte a meccset. A végeredmény után együtt ünnepeltek az utcákon, órákon keresztül. Az örömmámorban levő horvát szurkolok medencének használták a város egyik szökőkútját. A drukkerek az utcára csődültek, egy kipingált szurkolói autó csomagtartójának helyén pedig még disznót is sütöttek a jókedvű horvátok.

Horvátország
labdarúgás

Most

02:36, Frissítve: 02:45

Megszűnik a vatikáni női magazin

Lemondott a Vatikán női magazinjának alapítója és szerkesztőbizottsága azzal az indokkal, hogy kampány indult a hiteltelenítésükre, miután a lapban elítélték az apácákat ért szexuális visszaéléseket.
23:57, Frissítve: 00:28

A színházi világnap üzenete

A kubai Carlos Celdrán rendező, író, színház igazgató üzenetét olvassák fel világszerte az idei színházi világnapon, március 27-én, szerdán az előadások előtt a színházakban.
20:29, Frissítve: 21:35

Elhunyt Eva Bačlija, nyugalmazott újságíró

Hosszan tartó betegség után 67 éves korában elhunyt a szabadkai születésű Eva Bačlija, nyugalmazott újságíró. Karrierét a Subotičke Novine hetilapnál kezdte. Élete nagy részét hivatásának szentelte.
20:21, Frissítve: 20:29

Hideg éjszakák, napsütéses nappalok

Tavaszias napsütéses időre számíthatunk térségünkben a következő napokban. Az északi, északnyugati szelet sokfelé erős vagy élénk lökések kísérik.

Népszerű

Jövő hétvégétől nyári időszámítás

Az Európai Bizottság eredeti javaslata értelmében idén állították volna át utoljára az órákat az EU-ban, de ez a tagállami fenntartások miatt már biztosan nem tartható, így az új céldátum 2021.

Két autó ütközött a Majsai úton

Két személyautó ütközött a Majsai úton, Szabadkán. Értesüléseink szerint a balesetben nem történt személyi sérülés, azonban az anyagi kár jelentős.