Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Nikola Solic

Egész éjjel ünnepelt Horvátország

2018-07-12
12:05
Forrás
Pannon RTV
Óriási örömünnep volt az este Zágrábban, mikor kiderült, a horvát válogatott 2-1-re legyőzte az angolokat, és ezzel a labdarúgó-világbajnokság döntőjébe jutott.

Egész éjjel ünnepeltek szerte az országban, a fővárosban hatalmas tömeg nézte a meccset. A végeredmény után együtt ünnepeltek az utcákon, órákon keresztül. Az örömmámorban levő horvát szurkolok medencének használták a város egyik szökőkútját. A drukkerek az utcára csődültek, egy kipingált szurkolói autó csomagtartójának helyén pedig még disznót is sütöttek a jókedvű horvátok.

Horvátország
labdarúgás
Világbajnokság

Kapcsolódó tartalmak

Most

01:14, Frissítve: 01:22

Tombol a hőség Észak-Európában is

A szikkadt aljnövényzet sok helyütt lángra kapott Svédországban - az elmúlt két évtized legsúlyosabb erdőtüzei pusztítanak még a Sarkkörön túl is.
01:09

Pokoli hőség Japánban

Már Meteorológiai figyelmeztetést adtak ki Japánban, ahol a hőhullám legalább 30 emberrel végzett. A hőséggel összefüggő rosszullétek miatt több ezren kerültek kórházba az elmúlt két hétben.

Népszerű

vízben rekedt autó

Hatalmas felhőszakadás árasztotta el Szabadkát

Sok gondot okozott a heves eső Szabadkán csütörtök délután. Több út is járhatatlanná vált, mivel a csatornahálózat nem tudta elnyelni a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékot.

Eltűnt egy majom a Palicsi Állatkertből

Az állatnak még tegnap veszett nyoma, azóta pedig már a rendőrség is keresi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a majom elszökött-e, vagy pedig valaki ellopta.
vihar

Ítéletidőre figyelmeztetnek Szerbiában

A Szerbia Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetése szerint az elkövetkező három napban az ítéletidő az ország egész területére kiterjedhet, de a legkritikusabb helyzet Nyugat-Szerbiában várható.

A boldogító igen

Ürményi Róbert, a Pannon RTV zentai stábjának munkatársa ma örök hűséget fogadott párjának, Szabó Rékának.