Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Nikola Solic

Egész éjjel ünnepelt Horvátország

2018-07-12
12:05
Forrás
Pannon RTV
Óriási örömünnep volt az este Zágrábban, mikor kiderült, a horvát válogatott 2-1-re legyőzte az angolokat, és ezzel a labdarúgó-világbajnokság döntőjébe jutott.

Egész éjjel ünnepeltek szerte az országban, a fővárosban hatalmas tömeg nézte a meccset. A végeredmény után együtt ünnepeltek az utcákon, órákon keresztül. Az örömmámorban levő horvát szurkolok medencének használták a város egyik szökőkútját. A drukkerek az utcára csődültek, egy kipingált szurkolói autó csomagtartójának helyén pedig még disznót is sütöttek a jókedvű horvátok.

Horvátország
labdarúgás

Kapcsolódó tartalmak

Most

23:28

A Szabadkai Zeneiskola Újévi hangversenye

Újévi hangversenyt adott a Szabadkai Zeneiskola a Városháza dísztermében. Az intézmény idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját, ezért nagyszabású újévi hangversennyel készültek a közönségnek.
21:46

Énekelj a boldogságért

Ezzel a címmel tartottak gyerekkoncertet szerda este a szabadkai Ivan Sarić Műszaki Iskola tornatermében, ahol Bagdi Bella és zenekara a Jobb Veled a Világ Alapítvány tagjai léptek fel.
19:07

Ma este eldől Theresa May sorsa

Bizalmi szavazást kezdeményezett Theresa May miniszterelnök ellen a kormányzó brit Konzervatív Párt alsóházi frakciója. A titkos szavazás ma este lesz.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.