Ugrás a tartalomra
Pixabay/illusztráció

Egész évben mutassuk ki szeretetünket

2022.02.14
21:26
Forrás
Pannon RTV
Február 14-én a párok megajándékozzák egymást, legyen szó virágról, ékszerről, utazásról vagy egy romantikus vacsoráról.
Pixabay/illusztráció

A férfiak reggel óta azon morfondíroznak, hogyan tudnának örömöt szerezni kedvesüknek, a hölgyek viszont legtöbbször kreatívabbak.

Pixabay/illusztráció

A legtöbben ezen a napon nem a nagy és drága ajándékokat keresik, hanem apró meglepetéseket vásárolnak a párjuknak. Az ajándékboltok a csomagolásra is nagy figyelmet fordítanak, az alkalomhoz illő, szívecskés csomagolópapírokkal, és ajándéktasakokkal.

Pixabay/illusztráció

Bálint-napon népszerű ajándéknak számítanak az ékszerek is. Karórák, fülbevalók, személyre szóló, gravírozott medálokkal is kedveskedhetünk párunknak. Az urak egymásnak adják a kilincset a virágüzletekben. Ezerféle virág közül lehet válogatni, akár csokival és plüssmacival párosítva.

Pixabay/illusztráció

Édes, mint a szerelem – tarja a mondás. A cukrászdák is készültek az ünnepre. Marcipánszívekkel díszítik a süteményeket Temerinben. Ilyenkor sokan vásárolnak tortaszeleteket vagy minitortákat, de nagyszerű program lehet párunkkal együtt cukrászdába menni a szerelmesek napján.

Pixabay/illusztráció

Valaki ünnepli, valaki nem, de szinte mindenki egyetért abban, hogy nemcsak Valentin-napon kell kimutatni szerelmünket, hanem az év minden napján valahogy éreztetni kell párunkkal, hogy milyen fontos nekünk.

Valentin nap
Bálint nap
szerelmesek napja
szerelem

Most

17:57, Frissítve: 18:04

Elhunyt 14 beteg, 5 255 új eset

5 255 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak az elmúlt 24 órában Szerbiában. 13 ezer tesztet végeztek el. A kór következményében 14-en életüket vesztették.
17:46, Frissítve: 17:54

Harcok Ukrajna déli és keleti részén

Az orosz erők teljes ellenőrzésük alá vonták a Donyeck régióban fekvő Piszki falut – idézte az Interfax hírügynökség az orosz védelmi minisztériumot.

Népszerű