Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Egy éves lesz az Ugorjunk Át!

2017.10.25
22:23
2017.10.25
23:43
Forrás
Pannon RTV
A Pannon Rádió magyarországi programajánló műsorában a megszokott adásrendtől eltérően Vörös Gábor igazi sztárparádéval szeretné megünnepelni az 50. adását.

Koncert, kiállítás, esemény vagy egyszerűen nagyon jó buli a határon innen - ez az Ugorjunk Át! szlogenje. Vörös Gábor műsorvezető-kollégánk már egy éve lelkes munkatársa a Pannon Rádiónak. Számára volt fontos, hogy az ötvenedik adásában olyat nyújtson, ami a szívének kedves hallgatóit ezúttal nem csak tájékoztatja, hanem szórakoztatja is.

"Színészeket, érdekes embereket és együtteseket vonultatok fel október 26.-án. Olyanokat is, akiket már jól ismernek Vajdaságban, de lesz köztük egy-két újdonság is. Garantáltan érdekes műsor lesz!” - nyilatkozta kollégánk.

Pannon RTV

A tószegi stúdió másfél éve aktív közreműködője médiaházunknak: a legkülönfélébb események, hírek kapcsán érkező magyarországi tudósításokon kívül Vörös Gábor hozta el idén a Pannon Rádió hallgatóinak az Eurovíziós Dalfesztivált egyenesen Kijevből. Csütörtöki műsorában exkluzív interjút hallhatnak Bródy Jánossal, R. Kárpáti Péterrel, Szőke Zoltánnal és másokkal.

Vörös Gábor kollégánk és a tószegi stúdió szeretettel várja Önöket október 26.-án 15 órától az Ugorjunk Át! ötvenedik ünnepi adására az FM 91.5 Pannon Rádióban!

Pannon Rádió
Ugorjunk át
Vörös Gábor

Most

09:29, Frissítve: 11:52

Könnyebb lesz, ha átlépjük a 2 és félmilliót

Amennyiben eléri a 2,5 milliót a mindkét dózissal beoltottak száma, jobb lesz a járványügyi helyzet, amikor pedig átlépi a 2,8 milliót ez a szám, akkor már közel állunk majd a teljes biztonsághoz - jelentette ki a szerb elnök.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.