Ugrás a tartalomra

Egy hét múlva indul a Kanizsa Feszt

2019-06-27
10:43
2019-06-27
17:37
Forrás
Pannon RTV
Hetedik alkalommal rendezik meg a Kanizsa Fesztet, amelynek idén is a magyarkanizsai vásártér lesz a helyszíne.

A három napos rendezvény július 4-én nyitja meg kapuit és számos zenei programmal, valamint közösségi napokkal is készülnek a szervezők.

Egy hét van még a Kanizsa Fesztig, a szervezők pedig már nagyban készülnek a fesztiválra. Számos érdekes zenei programmal várja majd a fesztivál az érdeklődőket, fellép többek között a Road és a Beatrice, Djomla és Willcox, de a szerbiai amatőr zenekarok és Dj-k is helyet kapnak majd a színpadon.

Forró Lajos, főszervező, Kanizsa Feszt, Magyarkanizsa: „Két nagyon komoly programot fogunk csatolni a Kanizsa Feszthez. Az egyik ilyen program az amatőr zenekarok, illetve Dj-k versenye, ami Viadal néven fut. Amatőrökről van szó, döntő többségében környékbeliekről, de ez nem volt feltétel, így Magyarországról is vannak jelentkezőink. Amatőr zenekarok és Dj-k mérik össze tudásukat. Igazán komoly zsűrit sikerült összeállítani, Nagy Feróval, a Road zenekarral, a Miracle Stúdióval, tehát ezek az emberek fogják eldönteni, hogy ki az, aki jól játszik, és ki az, aki kevésbé jól.”

A másik fontos eleme a Kanizsa Fesztnek a pénteki és szombati III. Közösségi Napok elnevezésű esemény lesz, ahol a gyerekek és a családok számára szerveznek programokat. Számos játék és foglalkozás várja majd őket, valamint az Alma együttes is koncerttel készül nekik.

Forró Lajos, főszervező, Kanizsa Feszt, Magyarkanizsa: „Azt próbáltuk elérni a Kanizsa Feszten, hogy mindenki számára legyen valami érdekesség a fesztiválon. Ennek szellemében lesznek kerekasztal-beszélgetések, lesz ugrálóvár a gyerekeknek, lesz íjászat, fegyverbemutató, lovaglás, kézműves programok, rengeteg civil szervezet csatlakozott hozzánk, és hozza a maga programját.”

A közösségi napokra a belépés ingyenes lesz mindenki számára, míg a zenei fesztiválra a hetijegy 1500 dinárba kerül, a csütörtöki napijegy 500 dináros, a pénteki és a szombati napijegy pedig 600 dináros áron lesz megvásárolható a helyszínen. A részletes programot a www.kanizsafeszt.com honlapon tekinthetik meg az érdeklődők.

Kanizsa Feszt
Magyarkanizsa
Forró Lajos

Most

Népszerű

Fegyveres bankrablás Szabadkán

Fegyveres bankrablás történt ma reggel Szabadkán. Senki sem sérült meg. Az álarcos elkövető a Dimitrije Tucović, közismertebb nevén a Borovo utcájában lévő Postatakarékot rabolta ki.