Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Egy órás várakozás a határátkelőkön

2019-01-12
15:12
Forrás
Pannon RTV
Az átlagos szombati naphoz képest, némileg élénkebb a szerb-magyar határátkelők forgalma.

A police.hu adatai szerint az Röszke-Horgos autópálya és közúti határátkelőin egyaránt 1-1 órát kell várni a Magyarországra belépő oldalon az autósoknak, a teherautóknak pedig kettőt. Az autóbuszok 30 perces várakozásra kényszerülnek a határátkelőn. Nagyobb a forgalom az Ásotthalom-Királyhalom határátkelőhelyen is Magyarországra történő belépésnél: itt 1 órát kell várni. A többi közúti határállomáson nincsen számottevő várakozás.

határátkelő

Most

21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.