Ugrás a tartalomra
Csubrilo Zoltán/Info TV

Egyelőre nem kell árvíztől tartani

2019-02-11
12:04
Forrás
Pannon RTV
A folyók felső szakaszán bekövetkezett hirtelen olvadás ellenére sem szükséges magasabb szintre emelni az általános árvízvédelmi készültséget Vajdaságban - állítják a vízügyi szakemberek.

A Vajdaság Vizei Vízgazdálkodási Közvállalat szakszolgálatai állandó ügyeletet tartanak, nyilatkozta a Szabadkai Magyar Rádiónak Anica Dugalić, a közvállalat kommunikációs és protokoll szakszolgálatának vezetője. Elmondta, a szokásos védelmi készültség annyit jelent, hogy minden nap 8 órán át dolgozik a figyelő csapat, míg a rendkívüli helyzetben, a legenyhébb árvízveszély esetén is ezek a szakszolgálatok folyamatos mozgósítási feladatot kapnak, amely megszakítás nélkül érvényben van 24 órán át.

árvízvédelem

Most

21:05

Civil Akadémia először a határon túl

Első alkalommal rendeztek meg határon túli városban Civil Akadémiát. A Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szabadkai előadására a belépés ingyenes volt.
15:28, Frissítve: 20:02

Hadivásár Belgrádban

Megkezdődött a Partner 2019. elnevezésű, fegyvereket és katonai felszereléseket felvonultató nemzetközi vásár Belgrádban.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.