Ugrás a tartalomra
Csubrilo Zoltán/Info TV

Egyelőre nem kell árvíztől tartani

2019-02-11
12:04
Forrás
Pannon RTV
A folyók felső szakaszán bekövetkezett hirtelen olvadás ellenére sem szükséges magasabb szintre emelni az általános árvízvédelmi készültséget Vajdaságban - állítják a vízügyi szakemberek.

A Vajdaság Vizei Vízgazdálkodási Közvállalat szakszolgálatai állandó ügyeletet tartanak, nyilatkozta a Szabadkai Magyar Rádiónak Anica Dugalić, a közvállalat kommunikációs és protokoll szakszolgálatának vezetője. Elmondta, a szokásos védelmi készültség annyit jelent, hogy minden nap 8 órán át dolgozik a figyelő csapat, míg a rendkívüli helyzetben, a legenyhébb árvízveszély esetén is ezek a szakszolgálatok folyamatos mozgósítási feladatot kapnak, amely megszakítás nélkül érvényben van 24 órán át.

árvízvédelem

Most

15:19, Frissítve: 16:27

Kínába utazott a szerb államfő

Kínába utazott Aleksandar Vučić, ahol az Egy övezet, egy út nemzetközi fórumon vesz részt. A találkozó első napján több együttműködési megállapodást is aláírtak a felek.

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.