Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Egyetlen gyermek sem biodíszlet!

2019-03-14
08:41
2019-03-14
17:34
Forrás
Prosperitati Alapítvány
A Prosperitati Alapítvány közleményben reagált az Index cikkére.

A tények alapvető megismerésére való törekvés szándéka nélkül ragadtak ki egy mozzanatot az Index cikkében, és ezzel próbálták negatív fényben feltüntetni a fejlesztést - nyilatkozta a Közügyek műsorának Juhász Bálint. A Prosperitati Alapítvány ügyvezetője az Index „Sertéstelep-átadóra vitték a gyerekeket biodíszletnek” című cikkére reagálva elmondta, három fivér a Holló Company tulajdonosa, és az ő gyermekeikről van szó. A doroszlói vállalkozás közösségi szempontból is fontos, hiszen eddig is sokaknak, most pedig újabb vajdasági családoknak és gazdaságoknak biztosítottak megélhetést. Nem lehet biodíszletnek nevezni egyetlen gyereket sem - emelte ki az Alapítvány ügyvezetője. A Prosperitati közleményében azt írja, elvárják az újságíró, valamint a cikket leközlő Index hírportál bocsánatkérését.

A magyarországi hírportál cikkét ide kattintva olvashatják el.

Juhász Bálint, ügyvezető, Prosperitati Alapítvány: „Az alapítvány munkájának aláásásán túl, közösségi és közhangulat szempontjából fontos ez a kérdés. Anyaországi, vajdasági média ellenzéki szereplők, vagy magukat ellenzékinek gondoló, ilyen küldetést felvállaló szereplők próbálják a lényeget mellőzve kevésbé fontos dolgokra helyezve a hangsúlyt, nem mellesleg kettős beszédet alkalmazva tematizálni a közbeszédet.”

A Pannon RTV beszámolóját az eseményről az alábbi linken olvashatják el.

Prosperitati Alapítvány

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:24, Frissítve: 17:34

Jó termést remélnek a szőlészek

A legtöbb észak-bácskai szőlősben alszanak még a tőkék. Ez a csapadékmenetes, a szőlőtőkékre még hűvös idő a legjobb metszésre. Eddig a legtöbb helyen a betakart tőkék bontása történt meg.
16:54, Frissítve: 18:16

Meghalt Baló György

A magyarországi televíziós szerkesztő, műsorvezető, a Magyar Televízió volt kulturális igazgatója, Pulitzer- és Prima Primissima-díjas újságíró 71 éves volt.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.