Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Együtt az igazi!

2021.02.05
16:55
Forrás
Pannon RTV
Új kisfilmekkel jelentkezik a Pannon Televízió. A célunk, hogy bemutassuk a vajdasági magyar közösségi találkozókat, rendezvényeket, koncerteket és eseményeket.
Pannon RTV

A járvány miatt ezekből sajnos az utóbbi időben nem sok jutott nekünk. Éppen ezért szeretnénk megmutatni nézőinknek, hogy ezek léteznek, és amint a járvány elmúlik, ismét részesei is lehetünk. A kisfilmek arra biztatnak mindenkit, hogy még egy kicsit tartsunk ki, de reményt is adnak, hogy hamarosan visszatér az élet a normális kerékvágásba.

Pannon RTV

Az első videót ma teljes egészében a 18:05-kor kezdődő Közügyekben láthatják.

Együtt az igazi
kisfilm
Pannon TV

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Fitt percek a Pannon Televízióban

Új műsorral jelentkezik a Pannon Televízió. Nyáron sem maradnak mozgással kapcsolatos tartalmak nélkül a nézőink. A Fitt percek elnevezésű rövid átmozgató műsor részleteiről Kókai Mónika szerkesztő beszélt.
10:29

Ma van a szerb rendőrség napja

A központi ünnepséget a Szerbia Palota előtt rendezik meg ma délelőtt, ahol többek között 1337 új rendőrtisztet avatnak - mondta Aleksandar Vulin belügyminiszter a Szerbiai RTV-nek adott interjújában.
08:52

Megfékezték a tüzet a čačaki Sloboda lőszergyárban

Erős robbanás rázta meg Čačakot szombaton 20 óra körül. Az erős detonációt több kisebb is követte. A robbanás a Sloboda lőszergyár területén történt. A keletkezett tüzet az illetékeseknek sikerült eloltaniuk. Éjjel nem volt újabb detonáció.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.
Horgos-2

Megnyílik az összes határátkelő

Megnyílik az összes határátkelő Szerbia és Magyarország között - jelentette be Facebook-bejegyzésében Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke azt írja, június 23-ától az összes határátkelő dolgozni fog a két ország között.