Ugrás a tartalomra

Éjszakába nyúlóan üzemelt a mikulásgyár Szabadkán

2021.12.06
19:02
2021.12.06
19:59
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai Blaha Lujza Cukrászdába is ellátogatott a Mikulás.

A Vackor Magyar Iskoláskor Előtti Nevelő és Gyakorlóintézmény áfonya csoportja felkészülten várakozott, a gyerekek már előre lerajzolták, összeírták kívánságaikat.

Paskó Csaba szerint a mai a gyerekek a napja, sőt az egész hónap a családról és a legkisebbekről szól. Mi is fontosnak tartottuk, hogy ünnepeljünk, ezért munkatársainkkal éjszakába nyúlóan dekoráltunk, mézeskalácsot is sütöttünk - mondta a cukrászda igazgatója. Paskó Csaba a karácsonyra való felkészülésről is beszélt.

Paskó Csaba, a Blaha Lujza Cukrászda és az Öt Kenyér Pékség igazgatója: „Én azt gondolom, hogy minden más, az elmúlik, de amit a lelkünkben élményszerűen átélünk, az együtt eltöltött pillanatok, percek a családjainkkal, azok maradnak meg örökre. Azokat visszük az idősebb napjainkra is és hát a Jóisten elé is azok kerülnek. Azok a jótettek és azok a finom kis egymásra figyelő pillanatok, amit egymással eltöltünk. Minden más, az mulandó.”

Blaha Lujza Cukrászda
Vackor Magyar Iskoláskor Előtti Nevelő és Gyakorlóintézmény
Mikulás
Paskó Csaba

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.