Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Idei Sándor

Elhalasztották a belgrádi sörfesztivál kezdetét

2019-08-13
13:20
2019-08-13
13:26
Forrás
Szerbiai RTV
Az időjárási figyelmeztetések miatt elhalasztották a belgrádi sörfesztivál kezdetét. A Beerfest nyitányát szerda helyett csütörtökön tartják meg.

Az időjárási figyelmeztetések miatt elhalasztották a belgrádi sörfesztivál kezdetét. A szervezők a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetésére hivatkozva döntöttek úgy, hogy a közkedvelt fesztivál nyitányát szerda helyett csütörtökön tartják meg. A záróbuli hétfőn lesz.

Holnap este ítéletidő érheti el a szerb fővárost, így a szervezők biztonsági okok miatt halasztották el a rendezvény kezdését.

Belgrád
sörfesztivál
beerfest

Most

09:15

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.
07:41

Tüntettek a G7 csúcs ellen

Több ezren tiltakoztak békésen a francia-spanyol határ mindkét oldalán a G7-es országcsoport szombat este Biarritzban megkezdődött csúcsértekezlete ellen.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.