Ugrás a tartalomra
Pixabay/Ichigo121212

Elhunyt a börtönben Phil Spector gyilkosságért elítélt amerikai producer

2021-01-18
08:35
Forrás
hirado.hu
A 81 éves legendás amerikai zenei producert egy hollywoodi színésznő 2003-ban történt megöléséért 19 év szabadságvesztésre ítélték még 2009 májusában.

Meg nem erősített sajtóértesülések szerint koronavírus-fertőzés szövődményeibe halt bele. Spector a hatvanas évek popzenéjének forradalmasításával vívta ki hírnevét az általa bevezetett Wall of Sound produkciós technika révén, amely visszhangosítással és más effektekkel gazdagította a felvételeket.

A zenei mogul olyan együttesekkel és énekesekkel dolgozott fénykorában, mint a Beatles, a The Ronettes, Cher és Leonard Cohen, és ő állt olyan világsikerek mögött, mint a Beatles Let It Be című albuma. Lana Clarkson 40 éves színésznőt 2003. február 3-án találták holtan Spector házában.

Phil Spector
producer
elhunyt
börtön

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.
09:53, Frissítve: 10:03

Juhtenyésztés: igen vagy nem?

Elégedetlenek a vajdasági juhtenyésztők, de bíznak abban, hogy a lassanként emelkedő árak miatt a jövőben is érdemes lesz birkák és bárányok tenyésztésével foglalkozni.
08:43

Pártok közti párbeszéd kezdődik

A szerb köztársasági parlament égisze alatt, az Európai Parlament közvetítésével a pártok közötti párbeszéd ma Ivica Dačićtyal, a szerb parlament elnökének videokonferenciájával kezdődik.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.