Ugrás a tartalomra
Tanjug/Photo by Carlo Allegri/Invision/AP, File/2012-es felvétel

Elhunyt a Jóbarátok Günthere

2021.10.25
07:12
2021.10.25
07:17
Forrás
hirado.hu, Szerbiai RTV
Súlyos betegségben 59 éves korában hunyt el a Jóbarátok című amerikai filmsorozat Günthere.

James Michael Tylernél három éve diagnosztizáltak prosztatarákot. A színész korábban azt nyilatkozta, hogy a betegséget nem sikerült időben észrevenni. A rák átterjedt a csontjaira, ezért sem tudott személyesen megjelenni a Jóbarátok: Újra együtt forgatásán, Zoomon keresztül jelentkezett be, ahol azt mondta, a sorozat tette ki élete legemlékezetesebb tíz évét.

A műsor után több interjú is készült vele, ahol felhívta a figyelmet a rendszeres prosztataszűrés fontosságára.

Jóbarátok
Günther
elhunyt

Most

19:13, Frissítve: 20:01

Izmos irodalmi kötelékben

Az Izmos irodalmi kötelékben című könyvet mutatták be a Szabadkai Városi Múzeumban. A kötet a szabadkai főgimnázium önképzőkörének jegyzőkönyveit tartalmazza. Ez igen fontos dokumentuma Kosztolányi városának.
19:05, Frissítve: 19:45

Kiírták a népszavazást az alkotmánymódosításról

Január 16-ára írta ki a szerbiai alkotmány módosításáról szóló népszavazást Ivica Dačić. A szerbiai parlament elnöke azt mondta, kivételes megtiszteltetés számára, hogy kézjegyével láthatta el a kiírásról szóló dokumentumot.
18:47, Frissítve: 19:49

Legördült a Desiré fesztivál függönye

A budapesti Átrium színház előadásával zárult a tíznapos Desiré fesztivál Szabadkán. A nemzetközi regionális kortárs színházi fesztiválon idén többek közt Zürichből, Pirotból és Zágrábból is voltak előadások.

Népszerű