Ugrás a tartalomra
Pixabay/pixel2013

Elhunyt Mirjana Marković

2019-04-14
17:36
2019-04-14
18:38
Forrás
Szerbiai RTV, Blic
Slobodan Milošević, egykori jugoszláv államfő felesége hosszú, súlyos betegség után Oroszországban halt meg. 76 éves volt.

Mira Marković Milošević letartóztatása után, 2003-ban Oroszországba költözött, ahol politikai menekültként élt. Az elmúlt években több műtéten esett át, az elmúlt héten pedig súlyos betegként kezelték Szocsiban, egy kórházban. Marković alapítója és első elnöke volt a Jugoszláv Egyesült Baloldalnak. 2005-ben a szerb Interpol nemzetközi körözést írt ki rá, mert hivatali visszaéléssel gyanúsították és nem jelent meg a tárgyaláson.

elhunyt
Mira Marković

Most

22:02

Újra Bill Gates a világ leggazdagabb embere

A Bloomberg milliárdos indexe szerint Bill Gates megelőzte az Amazon vezérigazgatóját, Jeff Bezost. Nettó 110 milliárd dolláros vagyonával visszaszerezte a világ leggazdagabb emberének járó elismerést
21:19, Frissítve: 21:40

Bolívia a káosz szélén

Legkevesebb 8 ember meghalt, és több tucatnyian megsebesültek Bolíviában a lemondatott Evo Morales elnök mellett tüntetők és a rendfenntartó erők összecsapásaiban.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.