Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Elkerülnek minket a kemény fagyok

2019-12-11
13:05
Forrás
RMHZ
Havazás egyelőre nem lesz.

Az elkövetkezendő napokban csapadékos időjárás várható. Csütörtökön még felhős lesz az égbolt felettünk. A nappali hőmérséklet 0 és 6 fok között várható. Pénteken enyhébb felmelegedés lehet. A hőmérő higanyszála elérheti a 11 Celsius fokot. Hétvégén elszórtan lehet csak esőzés. A minimumok 5, a maximumok 11 fok körül alakulnak. Havazásra az elkövetkező időszakban még nincs kilátás.

időjárás
enyhe tél
december
csapadék
eső

Most

12:02, Frissítve: 12:29

Érkezik az influenzaszezon

Egyes szerbiai kórházakban már óvintézkedéseket vezettek be az influenza terjedésének megakadályozására. Észak-Bácskában viszont még csak elvétve fordulnak orvoshoz náthás tünetekkel a páciensek.
11:13, Frissítve: 11:22

Felmelegedés kezdődött térségünkben

A Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzése szerint a következő napokban a legtöbb helyen 10 fokig, vagy akár fölé is emelkedik a hőmérő higanyszála napközben.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.