Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza/korábbi felvétel

Elmarad a 13. Tamburafesztivál Újvidéken

2020-08-05
14:37
Forrás
Vajdasági RTV
Az esemény augusztus 21-e és 23-a között lett volna, ám a koronavírus-járvány miatt a szervezők úgy döntöttek, hogy nem tartják meg.

Az etno zenei fesztivál igazgatója úgy véli, majd akkor tudják megrendezni az eseményt, ha a járványügyi helyzet kedvezően alakul. A már hagyománnyá vált tamburafesztivál új időpontjáról még nem született döntés. 

Tamburafesztivál
Újvidék
koronavírus-járvány

Most

11:01, Frissítve: 11:17

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant egy Mig-21-es repülőgép Loznica közelében. Nem megerősített források szerint az egyik pilóta életét vesztette, a másikat keresik. Hamarosan bővebben...
10:45, Frissítve: 13:12

Szedjetek szét - ismét telt ház előtt

A járványügyi előírások szigorú betartása mellett újra telt ház előtt játszották a Szedjetek szét című előadást a Kosztolányi Dezső Színházban, Szabadkán.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.