Ugrás a tartalomra
Facebook

Elmarad az idei Róka Fest

2020-07-13
13:58
2020-07-13
17:52
Forrás
Pannon RTV
A most csütörtök és szombat közé meghirdetett rendezvényt a szervezők a koronavírus-járvány miatt mondták le.

Az előre megvásárolt bérletek automatikusan érvényesek a jövő évi fesztiválra, de áruk vissza is igényelhető. Hulló Zsófia, az egyik szervező elmondta, az önkéntesekből álló csapat hónapok óta készült a rendezvényre, komoly munkát fektettek bele. Hozzátette, a nyarat nem töltik tétlenül: jelen pillanatban is azon dolgoznak, hogy a helyszínt, a ludasi Róka tanyát építsék, bővítsék, új tartalmakkal töltsék meg, emellett a csapat összekovácsolására is jó alkalom az idei nyugodt nyár.
"Nem szeretnénk, ha bárkinek baja esne, ha elkapnák a betegséget, ezért úgy döntöttünk, hogy inkább lemondjuk. Helyette inkább az önkéntes csapat fog egy kicsit fejlődni, és próbálunk mindent megtenni annak érdekében, hogy a következő év jobban sikerüljön."

 

Róka Fest
elmarad
koronavírus
fesztivál
Hulló Zsófia
Ludas

Most

14:46, Frissítve: 14:53

Játszik a US Openen Đoković

Az ATP világranglista első helyezettjének részvételéle a New York-i tornán bizonytalan volt, most azonban Đoković megerősítette, hogy ott lesz az amerikai Grand Slam-en.

Népszerű

Karantén vár a Szerbiába utazókra?

Szerbia PCR-teszt kötelezettséget és karantént róhat ki az országba utazó külföldiek számára - erről ír a szerb sajtó. A hírt Branislav Tiodorović, a válságstáb tagja is megerősítette.