Ugrás a tartalomra
Facebook

Elmarad az idei Róka Fest

2020.07.13
13:58
2020.07.13
17:52
Forrás
Pannon RTV
A most csütörtök és szombat közé meghirdetett rendezvényt a szervezők a koronavírus-járvány miatt mondták le.

Az előre megvásárolt bérletek automatikusan érvényesek a jövő évi fesztiválra, de áruk vissza is igényelhető. Hulló Zsófia, az egyik szervező elmondta, az önkéntesekből álló csapat hónapok óta készült a rendezvényre, komoly munkát fektettek bele. Hozzátette, a nyarat nem töltik tétlenül: jelen pillanatban is azon dolgoznak, hogy a helyszínt, a ludasi Róka tanyát építsék, bővítsék, új tartalmakkal töltsék meg, emellett a csapat összekovácsolására is jó alkalom az idei nyugodt nyár.
"Nem szeretnénk, ha bárkinek baja esne, ha elkapnák a betegséget, ezért úgy döntöttünk, hogy inkább lemondjuk. Helyette inkább az önkéntes csapat fog egy kicsit fejlődni, és próbálunk mindent megtenni annak érdekében, hogy a következő év jobban sikerüljön."

 

Róka Fest
elmarad
koronavírus
fesztivál
Hulló Zsófia
Ludas

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.