Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Élőben zenélt a Terra Profonda a SZMR-ben

2019-09-10
13:24
Forrás
Pannon RTV
Az ismert és népszerű, jazz, blues és a folk elemeit ötvöző magyarországi zenekar a Terra Profonda zenélt élőben a Szabadkai Magyar Rádió stúdiójában.

A formáció négy saját szereményét adta elő Kiss Krisztián, Szabó Mátyás és Lo Buglio Vincenzo tolmácsolásában. Idén nyáron a vajdasági Dombos Fest fellépői voltak. Az élményeikről Lo Buglio Vincenzo énekes és dalszerző beszélt Agárdi Gábornak. A különleges élő rádiós fellépésüket szeptember 25-én 17 óra 5 perctől meghallgathatják a 107,1 MHz-en, az SZMR hullámain az SZMR koncert különkiadásában.

Szabadkai Magyar Rádió
Terra Profonda
SZMR koncert

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:50, Frissítve: 21:21

Főzzünk együtt az Új Szigeten!

Csantavéren a szombat a főzésről és a szórakozásról szólt. A helybeliek mellett a környező településekről is sokan ellátogattak a Főzzünk együtt az Új Szigeten! nevű eseményre.
19:38, Frissítve: 20:36

Két ittas sofőrt küldtek józanítóba

2,56 ezreléknyi alkoholszinttel a vérében vezetett egy 41 éves férfi Kragujevac közelében. Nem sokkal az eset előtt egy 2,22-es véralkoholszintű férfit is megállítottak vezetés közben.
19:31, Frissítve: 21:39

Erős földrengés rázta meg Albániát

Földrengés rázta meg szombaton Durres albániai kikötővárost és Tiranát, a fővárost, legalább hetvenen megsérültek, anyagi károk keletkeztek, és sokan pánikba esve menekültek.

Népszerű