Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Elrajtolt a 19. Summer3p Festival Palicson

2021.07.24
11:28
2021.07.24
16:12
Forrás
Pannon RTV
Neomodern, Ascaloon, és Lea Dobričić pörgették fel a bulit péntek este a Summer3p Festival nyitó estéjén.

A koronavírus-járvány miatt a háromnapos rendezvényen csak hazai Dj-k szórakoztatják a közönséget. Ma Marko Nastić, Chrono ft. Bobby Shepherd és Denni, míg holnap Poison Charlie és Andy Dee csapnak majd a lemezek közé.

Pannon RTV

Dübörgött a zene Palicson, a nagy strandnál felállított színpadon, ugyanis elrajtolt a 19. Summer3p Festival. Nagyon sokan látogattak ki a nyitó estén.

Ilić Ekaterina először vesz részt a Summer3p Festivalon. Mint mondta, a hangulat jó, a zene kiváló, ezért minden este ki fog látogatni a rendezvényre: „Egy napot sem hagyunk ki, mert ez egy nagyon jó esemény, főleg a koronavírus által megszenvedett sérelmektől ez egy nagyon jó kikapcsolódás. Nagyon jó esemény arra, hogy élvezzük, hogy élünk, élvezzük a társaságot és élvezzük, hogy bulizhatunk végre.”

Pannon RTV

A fesztivál szombati fellépője Dj Denni lesz, aki House és Tech house stílust képvisel.

Kaszás Deniel, Dj Denni: „Mikor én ezt elkezdtem, akkor még szerintem nagyon senki nem hallgatta, de én ezt erőltettem és úgy látom, hogy sikerült megszerettetnem az emberekkel. Remélem, hogy ez így is marad.”

Pannon RTV

Dékány Nándor, művésznevén Andy Dee már 35 éve Dj Szerbiában és külföldön is. A Summer3p rendezvényen 2012 óta folyamatosan fellép: „Mivel több zenei stílust képviselek, ezért választottuk úgy a szervezőkkel, hogy vasárnap lépek fel, az úgynevezett családi napon. Miért? Mert a kisgyerekektől kezdve a felnőttekig, ahogy mondják 6-66-ig vagy 77-ig, itt mindenki megtalálja magának a szórakozást. ”

Pannon RTV

A 2020-as év kemény volt, mert dupla programot kellett összeállítani - mondta el stábunknak a fesztivál főszervezője. Az első verzió külföldi fellépőkből állt, de a járványhelyzet komolyodása miatt, nehézséget okozott volna a külföldi fellépők ideutazása.

Veisenberger Otto, szervező, Summer3p: „A tavalyi évhez képest, ami a programot illeti ugyan azt hoztuk át, azt a B terves programot, tehát Made in Serbia edition név alatt fut az egész. Hazai fellépőkből áll az idei program.”

Pannon RTV

Az esti bulik előtt művészeti, arc- és testfestészeti műhely, kiállítások, rekreációs és családi programok is várják az érdeklődőket. A rendezvény ezen programjaira a belépés ingyenes, míg a bulikra a helyszínen tudnak jegyet váltani.

Summer3p
Palics
fesztivál

Most

10:32

Elkezdődött a IV. Budapesti Demográfiai Csúcs

A magyar kormány tizenkettedik éve a családokért dolgozik, hogy a negyven éve tartó demográfiai lejtmenetet megfordítsa - mondta a magyar családokért felelős tárca nélküli miniszter a IV. Budapesti Demográfiai Csúcsot megnyitó köszöntőjében.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.