Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Elstartolt a Lake Fest

2022.06.24
11:00
2022.06.25
12:57
Forrás
Pannon RTV
Nagy lendülettel startolt a topolyai Lake Fest. A háromnapos rendezvény különleges helyszínen zajlik, a topolyai félszigeten, ahova már az első napon 2500 érkeztek. A fesztiválon csaknem 40 hazai és külföldi előadó szórakoztatja a közönséget.

Csütörtökön, az első napon többek között a magyarországi K.Kevint, Yaminát, Jaurit, valamint a vajdasági iLektro-t és Dudást hallhatta a közönség.

Tóth Norbert, Bujdosó Márk:
„- Melyik előadót várjátok a legjobban? Hogy érzitek magatokat?
- Eddig egyre jobban és a Yaminát várom a legjobban.
- Szintén én is, eddig a legjobb a hangulat, de majd még fokozódik a hangulat és a Yaminát várjuk a legjobban.”

Az fesztiválon két színpadon zajlanak a fellépések. A nagy színpadon a pop zenében utazó zenészek és lemezlovasok lépnek fel, míg a másikon a elektronikus zene kedvelőit várják.

Halasi Fanni: „Én igazából most érkeztem, de nagyon jól érzem magam. Jó a hangulat és a fények is nagyon tetszenek. Leginkább a ValMart vártam, de mivel nem jönnek, a K.Kevint várom a legjobban.”

A nappali órákban az Autós Kempingben táborozhatnak a fiatalok, ahol strandolásra, sporttevékenységekre és más színes programokra is van lehetőség. Este viszont a bulizásé a főszerep.

Bózsity Márk: „Legjobban várjuk az iLektro-t, ő lesz a legjobb dj. Hiába ő az első, ő a legjobb!”

Tajti Attila már ismert a szórakoztató ipart körében, ugyanis a Green Future fesztiválon is főszervezőként tevékenykedett. Az új Lake Fesztivált azonban új elképzelésekkel rendezték meg.

Tajti Attila, szervező, Lake Festival, Topolya: „Szerettünk volna különbözni a Green Future-től, de mégis annak a vázára építeni. A szervezést egy jól megszokott, általunk kidolgozott vázra építettük, de sokkal inkább mainstreamebb vonalat képviselünk itt a Lake festen, mint a Green Future fesztiválon.Ide családokat várunk, fiatalokat és azokat, akik a populáris zenét kedvelik. Persze a törzsközönségnek is kedvezünk, van techno színpadunk is.”

A második napra is megéri kilátogatni, ugyanis egyebek mellett fellép a szerbiai S.A.R.S és a magyarországi X-Faktorból már jól ismert Alee és Manuel is. Aki 8 óra előtt érkezik, 1000 dináros napijegyet vásárolhat, utána pedig 1500-ért kaphatók a belépők.

Lake Fest
Lake Fesztivál

Most

07:52

Ki Ladik Katalin?

Ha hangköltészet és performance, akkor Ladik Katalin. A művésznő köré épített gondolatokat és a konceptuális művészet alapelveit állította színpadra legújabb előadásában a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.