Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Elültették az újszülöttek fáját Horgoson

2021.04.22
17:17
2021.04.22
18:59
Forrás
Pannon RTV
Elültették a horgosi újszülöttek fáját a falu központjában. A tölgyfára a 2020-ban született helyi gyerekek nevével ellátott szalagokat helyeztek fel.
Pannon RTV/Molnár Ádám

19 horgosi gyermek neve került fel az elültetett facsemetére. A helyi Balázs Piri Diana kislányával, Lillával érkezett, aki tavaly decemberben született, a család harmadik gyermekeként.

„Én nagyon örültem neki, először meglepődtem, mert még nem volt ilyen, de nagyon örülök és jónak tartom ezt az egészet, remélem, hogy ez hagyománnyá fog válni a falunkban.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

Az Újszülöttek fája programot hagyományteremtő céllal szervezték meg egy helyi lakos kezdeményezésére.

Pannon RTV/Molnár Ádám

Sós Nóra, a horgosi Művelődési Ház programkoordinátora: „A mai program, az újszülöttek fája ültetése egy helyi polgár kezdeményezése, hiszen a helyi közösség irodájában fogadóórák voltak az elmúlt hónapokban és egy polgár javasolta ezt, és mi éltünk ezzel a lehetőséggel, így hirdettem meg ezt a programot.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

A faültetési program mellett munkaakciót is tartottak Horgoson. A Kamarás környéki területeket tisztogatták meg a Juvenior Polgárok Egyesülete szervezésében.

újszülött
faültetés
Horgos
tölgyfa

Most

15:43, Frissítve: 15:49

Szigorít Görögország

Újabb szigorításokat vezettek be Görögországban, mert az elmúlt héten tovább növekedett a koronavírus-fertőzöttek száma az országban.

Népszerű