Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Emeljünk magasba minél több gyereket!

2019-05-11
12:41
2019-05-11
17:43
Forrás
Pannon RTV
Az Emeljünk magasba minél több gyereket elnevezésű világrekord kísérlethez idén először csatlakozott Vajdaság is.

A Kolibri Baba-mama Klub szervezte meg az eseményt a Palicsi-tó partján lévő játszótéren. A rendezvényen csaknem 70 gyereket emeltek a magasba. Az esemény célja, hogy felhívják a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára.

Komenda Renáta, védőnő: „Az esemény spontán szerveződött, és nagyon gyorsan. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom rendezte először tavaly ezt az eseményt, illetve az ő ötletük volt először, hogy egy azonos időpontban Magyarország-szerte, illetve akkor még csak Felvidéken szervezzenek a határon túl is Emeljük magasba a gyermekeinket rendezvényt, felhívva a figyelmet az ő jelentőségükre. Idén úgy gondoltuk a Kolibrinél, hogy mi is csatlakozunk az eseményhez.”

Palics

Most

19:14, Frissítve: 19:22

A kormány támogatja az egészségturizmust

Szerbia 2015 óta jelen van a legismertebb egészségügyi vásárokon, Londonban, Berlinben, Madridban, Moszkvában, és egyre több ember érkezik az országba valamilyen egészségügyi beavatkozás miatt.

Népszerű

Ismét összefogtak az oromi és csantavéri termelők

Újraszántották a két falut összekötő több mint 5 kilométeres földesutat. A forgalmas útszakasz nagyon rossz állapotban volt, ezért döntöttek úgy a gazdák, hogy saját maguk oldják meg a problémát.

Kiemelték a Hableány turistahajót

A turistahajó május 29-én süllyedt el 35 emberrel. A fedélzetén 33 dél-koreai állampolgár és a kéttagú magyar személyzet tartózkodott.