Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Emeljünk magasba minél több gyereket!

2019-05-11
12:41
2019-05-11
17:43
Forrás
Pannon RTV
Az Emeljünk magasba minél több gyereket elnevezésű világrekord kísérlethez idén először csatlakozott Vajdaság is.

A Kolibri Baba-mama Klub szervezte meg az eseményt a Palicsi-tó partján lévő játszótéren. A rendezvényen csaknem 70 gyereket emeltek a magasba. Az esemény célja, hogy felhívják a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára.

Komenda Renáta, védőnő: „Az esemény spontán szerveződött, és nagyon gyorsan. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom rendezte először tavaly ezt az eseményt, illetve az ő ötletük volt először, hogy egy azonos időpontban Magyarország-szerte, illetve akkor még csak Felvidéken szervezzenek a határon túl is Emeljük magasba a gyermekeinket rendezvényt, felhívva a figyelmet az ő jelentőségükre. Idén úgy gondoltuk a Kolibrinél, hogy mi is csatlakozunk az eseményhez.”

Palics

Most

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.