Ugrás a tartalomra
MTI/Varga György

Enyhe idő lesz a jövő hét első napján

2019-12-08
08:51
Forrás
RMHZ, idokep.hu
Óvatosan vezessenek reggelente, mert köd nehezíti a közlekedést!

Kisebb felmelegedés kezdődött térségünkben, holnap akár 13 fok is lehet napközben - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet honlapján. Keddig nem kell fagyra, sem pedig esőre számítani Vajdaság területén. Reggelente köd nehezíti a közlekedést. A jövő hét közepétől csapadékosra fordul az időjárás, ismét visszatérnek a fagyos hajnalok és napközben sem lesz melegebb 4-5 foknál. Havazásra még nincs kilátás térségünkben.

időjárás
tél
december
köd
hőmérséklet

Most

12:02, Frissítve: 12:12

Érkezik az influenzaszezon

Egyes szerbiai kórházakban már óvintézkedéseket vezettek be az influenza terjedésének megakadályozására. Észak-Bácskában viszont még csak elvétve fordulnak orvoshoz náthás tünetekkel a páciensek.
11:13, Frissítve: 11:22

Felmelegedés kezdődött térségünkben

A Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzése szerint a következő napokban a legtöbb helyen 10 fokig, vagy akár fölé is emelkedik a hőmérő higanyszála napközben.
08:23, Frissítve: 08:29

Örök tél filmbemutató

Az Örök tél című magyar történelmi filmdrámát mutatták be péntek este Magyarkanizsán. A film Havasi János Lánykák, az idő eljárt című novellája alapján készült.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.