Ugrás a tartalomra
Pannon RTV / Kovács Róbert

Enyhe januári napok várnak ránk

2021-01-19
13:54
Forrás
hidmet.gov.rs, 021.rs
A jövő héten ismét jön a lehűlés.

A fagyos napok után jelentősen emelkedik a hőmérséklet térségünkben. Szerdán már 10 fok körüli maximumokat mérhetünk Vajdaságban, de lesznek helyek Szerbiában, ahol a 15 fokot is eléri a hőmérséklet. Vajdaságban a 14-15 fokos csúcsot csütörtökön érjük el. Változóan felhős időre és némi napsütésre számíthatunk a következő napokban. Az ilyenkor megszokottnál sokkal melegebb lesz. A hétvégén borult ég és eső várható, hétfőtől pedig megint fagyosabb lesz a levegő, ismét eshet a hó.

január
időjárás
enyhülés
felmelegedés
hőmérséklet
lehűlés

Most

16:00, Frissítve: 16:10

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.
14:13, Frissítve: 14:44

Mi a teendő, ha valakit kutyatámadás ér?

Nemrég súlyos kutyatámadás ért egy szabadkai nőt. Az eset igencsak felborzolta a kedélyeket a városban, hiszen gyakran látni kóbor kutyákat az utcákon, a parkokban, a tereken magányosan vagy kisebb-nagyobb csoportokba verődve.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.