Ugrás a tartalomra
Sétálók Palicson
Pannon RTV/Szkocsovszki László

Enyhe napok várnak ránk

2019-12-15
12:56
Forrás
koponyeg.hu
A hőmérséklet napközben elérheti a 15 fokot.

Hétfő reggelre helyenként ködfoltok alakulhatnak ki, ezt leszámítva ismét a napos és a felhős időszakok váltogathatják egymást. 7 és 15 fok közé erősödik a nappali felmelegedés. Élénk marad a déli, délnyugati szél. Kedden és szerdán is folytatódik a változóan felhős, nagyrészt napos, a sokéves átlagnál több fokkal enyhébb idő. Gyakran lesz erős a déli szél. A hőmérséklet csúcsértéke eléri a 10-15 fokot.

időjárás
enyhébb idő
december
hőmérséklet

Most

12:02, Frissítve: 12:29

Érkezik az influenzaszezon

Egyes szerbiai kórházakban már óvintézkedéseket vezettek be az influenza terjedésének megakadályozására. Észak-Bácskában viszont még csak elvétve fordulnak orvoshoz náthás tünetekkel a páciensek.
11:13, Frissítve: 11:22

Felmelegedés kezdődött térségünkben

A Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzése szerint a következő napokban a legtöbb helyen 10 fokig, vagy akár fölé is emelkedik a hőmérő higanyszála napközben.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.