Ugrás a tartalomra
szikrázó napsütés
Pixabay/NicMair

Enyhül a kánikula a hétvégén

2018-08-09
17:49
Forrás
Pannon RTV
Igaz, csak átmenetileg és csak néhány fokkal.

A magyarországi Meteorológiai Szolgálat közlése szerint szombaton és vasárnap többfelé előfordulhatnak záporok, zivatarok és erősebb széllökések.

A szerbiai adatok alapján csapadék nem túl valószínű Vajdaságban a hétvégén, de átmeneti felhősödés lehet. A hőmérséklet csak néhány fokot esik majd: a mostani 35 helyett 32 fok lesz a csúcs.

kánikula
hőség
időjárás

Most

21:18, Frissítve: 22:31

Szent István-napi ünnepség Palicson

Palicson tartották meg szombat este a Szent István-napi központi ünnepséget a VMSZ szervezésében. A magyar haza jó úton halad ahhoz, hogy visszanyerje régi önbecsülését - mondta Magyar Levente.
19:27, Frissítve: 22:03

Megtelt hívekkel a szabadkai székesegyház

Szent István hazánkat hazánkká és a keresztény Európa részévé tette - emelte ki prédikációjában Márfi Gyula veszprémi érsek a szabadkai Szent Teréz-székesegyházban tartott misén szombaton délután.

Népszerű

vízben rekedt autó

Hatalmas felhőszakadás árasztotta el Szabadkát

Sok gondot okozott a heves eső Szabadkán csütörtök délután. Több út is járhatatlanná vált, mivel a csatornahálózat nem tudta elnyelni a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékot.

Eltűnt egy majom a Palicsi Állatkertből

Az állatnak még tegnap veszett nyoma, azóta pedig már a rendőrség is keresi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a majom elszökött-e, vagy pedig valaki ellopta.
vihar

Ítéletidőre figyelmeztetnek Szerbiában

A Szerbia Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetése szerint az elkövetkező három napban az ítéletidő az ország egész területére kiterjedhet, de a legkritikusabb helyzet Nyugat-Szerbiában várható.