Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Enyhült a forgalom a szerbiai utakon

2019.07.29
11:01
2019.07.29
11:12
Forrás
Szerbiai RTV, 021.rs, police.hu
A határátkelőhelyeken azonban továbbra is időszakos torlódások alakulhatnak ki: a gradinai határátkelőn még mindig kilométeres kocsisorok kígyóznak.

A Bulgáriában történt baleset miatt továbbra is nagy a torlódás Gradinánál, a Szerbiát elhagyók három órát is várakozhatnak - tájékoztat a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség. Észak-Macedónia felé fél óra a várakozási idő, a montenegrói átkelőkön viszont egy órát is vesztegelhetnek az autósok. A szerb-magyar határszakaszon viszont enyhült a forgalom. A Horgos-Röszke autópálya-átkelőhelyen fél órát kell várakozni, a kishatárokon viszont 15 perc alatt át lehet érni - írja a police.hu oldalon.

Pannon RTV/Molnár Edvárd

Az illetékesek szerint az előttünk álló hétvégén a Szerbiából való kilépéskor lesz majd közlekedési fennakadás a határszakaszokon. Aki útnak indul, mindenképpen tájékozódjon az aktuális határhelyzetről. A közlekedésben résztvevőket pedig arra figyelmeztetik, hogy vezessenek óvatosan, körültekintően, ugyanis az elmúlt időszakban több halálos baleset is történt a szerbiai közutakon.

forgalom
utak
határátkelők
határhelyzet
Autó-motoros Szövetség

Most

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.