Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Érkezik a felmelegedés

2021.12.23
09:24
Forrás
Szerbiai RTV, RHMZ
Ma még fagyos, hideg reggelre ébredhettünk, de hamarosan meleg levegő éri el a térséget.

Az előrejelzések szerint Szerbia délnyugati részén köd és felhős égbolt várható, de marad a száraz idő. Gyenge és mérsékelt szélmozgás várható ma, ami Bánát déli részein erős déli, délkeleti széllé alakulhat. A mai legmagasabb hőmérséklet 2-4 Celsius-fok lesz vidékünkön.

A hétvégére azonban beköszön a jó idő. Nem hogy mínuszok nem lesznek, de akár 10 fok fölötti értékeket is mérhetünk majd. 1500 méter magasságig a hó is intenzíven olvadni kezdhet. Észak-Bácskában pénteken 14, szombaton pedig akár 16 fok is lehet. A jó idő hétfőig kitart. A katolikus karácsony azonban nem marad száraz. Vajdaság területére esőt jósolnak, de csak elszórtan, helyenként. Vasárnaptól kezdve viszont már gyakrabban és szinte mindenhol számítani kell csapadékra.

időjárás
meleg
felmelegedés

Most

13:03, Frissítve: 13:24

Folytatódnak a harcok Ukrajnában

Eddig 1908-an adták meg magukat a körülzárt mariupoli Azovsztal acélműből – jelentette be Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter. Az Azovsztal üzem blokádja folytatódik – tette hozzá.
10:56, Frissítve: 11:05

Roland Garros - Đoković a favorit

A címvédő és világelső Novak Đoković számít favoritnak a férfiaknál, míg a nőknél a világranglista-vezető Iga Swiatek a legesélyesebb a vasárnap kezdődő 126. francia nyílt teniszbajnokságon..

Népszerű