Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Érkezik a felmelegedés, de marad a borongós idő

2022.04.20
11:24
Forrás
hidmet.gov.rs
Csütörtök hajnalban csökken a felhőzet, a légmozgás is mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +5 fok között alakul, de helyenként fagypont alá is csökkenhet a hőmérő higanyszála.

Csütörtöktől, érkezik a felmelegedés, a hőmérő higanyszála a 19 fokot is elérheti. Csapadékra az elkövetkező napokban is számítani lehet, így senki se hagyja otthon az esernyőjét.

Pénteken is borús, esős idő várható. A nappali maximum hőmérséklet általában 14 és 20 fok között alakul majd. A napokban kettős fronthatás is terhelheti szervezetünket, így a frontérzékenyeknél fejfájás, fáradtságérzet, álmatlanság is jelentkezhet.

időjárás
felmelegedés

Most

12:57, Frissítve: 13:05

Migránsügyben a helyzet változatlan

Tele van az erdő migránsokkal Szabadka külvárosában, a magyar határhoz közeli Makkhetes városrészben. A helyiek be sem mernek menni az egykor népszerű, hatalmas kirándulóhelyre.
11:56

Casper Ruud harmadik a világranglistán

A norvég Casper Ruud a szöuli negyeddöntős búcsúja után a másodikról a harmadik helyre csúszott vissza a férfi teniszezők világranglistáján, melyet a spanyol Carlos Alcaraz vezet.
11:41, Frissítve: 11:48

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.