Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Érkezik a lehűlés térségünkbe

2022.05.16
17:20
2022.05.17
07:24
Forrás
Pannon RTV
A 30 fokos meleg napok után ma megérkezik a felfrissülést hozó csapadék.
Pannon RTV

A legtöbb helyen beborul az ég és változékony lesz az időjárás. Előfordulhatnak majd záporok, zivatarok, viharos széllel kísérve.

Pannon RTV

33 Celsius fokot mutatott a hőmérő higanyszála hétfőn a kora délutáni órákban a Palicsi-tó partján. A napok óta tartó nyári, meleg időjárás az elkövetkező napokban azonban elkerüli térségünket. Kedden ugyanis lehűlés várható.

Zivatarokkal érkezik a lehűlés a hajnali órákban. 5-6 fokot is süllyedhet a hőmérséklet. Több helyen borult lesz az ég és változékony lesz az időjárás. Kedden a legmelegebb órákban csupán 24 Celsius fok várható. A hűvös időjárás gyorsan átrobog térségünkön - mondta el Kovács Géza, klímakutató. Kedden, szerdán és csütörtökön az éjjeli órák is jóval hidegebbek lesznek az eddig megszokottnál: Csütörtökön a még nagyon friss hajnal akár 7 fokos hideg is lehet, tehát nagyon hideg lesz, de viszont nagy lesz a hőmérsékleti különbség és csütörtökön akár már 25 fok körüli értékek lehetnek. Majd pénteken tovább erősödik a nappali felmelegedés és akkor elég rossz lesz a közérzetünk, ugyanis arról van szó, hogy nagyon nagy lesz a differencia a reggeli 7-8 fokról akár 20 fokot is felmelegedhet a hőmérséklet. Mindegyik napon, tehát szerdától kezdve gyakorlatilag azt lehet mondani, hogy napos lesz az idő.

időjárás
nyárias
lehűlés
csapadék

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.