Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Esernyőre szükség lehet a napokban

2019-08-25
14:12
Forrás
hidmet.gov.rs
Marad a változékony időjárás térségünkben a holnapi nap folyamán is - tájékoztat a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet.

Hétfőn bárhol kialakulhat egy-egy zápor vagy zivatar térségünkben, azonban a csúcshőmérséklet továbbra is 30 fok körül alakul majd. Keddtől és szerdától megszűnik a csapadék és marad a meleg, párás időjárás. A hajnali órák is viszonylag melegek lesznek, 18-19 fokig süllyed a hőmérő higanyszála. A hosszabb távú előrejelzések szerint egészen a hónap végéig kitart a nyárias időjárás, a szeptember azonban sok csapadékot és viharokat hoz - legalábbis a prognózisok szerint.

időjárás előrejelzés
időjárás
Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:50, Frissítve: 16:57

A NIS vitte el a fődíjat

A NIS vitte el a fődíjat a 100 legnagyobb Szerbiában elnevezésű rendezvényen. A Kőolajipari Társaság a 2018-ban megvalósított bevételei alapján lett a legjobb a nagyvállalatok körében.
16:31, Frissítve: 16:44

„A szerb-kínai kapcsolatok rendkívüliek”

Szerbia nagyra értékeli, hogy Kína tiszteletben tartja és védi a nemzetközi jogokat - mondta Ana Brnabić szerb kormányfő a Kínai Legfelsőbb Népi Bíróság képviselőivel folytatott tárgyalásán Belgrádban
16:10, Frissítve: 16:27

Újra megbüntette az UEFA a Crvena zvezdát

Az Európai Labdarúgó-szövetség azért indított eljárást a szerbiai csapat ellen, mert biztonsági hiányosságok mutatkoztak a svájci Young Boys elleni BL-selejtező lebonyolításakor.

Népszerű