Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Esküvő kiállítás Adán

2019-02-09
17:20
2019-02-10
17:51
Forrás
Pannon RTV
Csaknem harminc kiállítóstandnál várják az érdeklődőket az adai Esküvő kiállításon.

Sokan voltak kíváncsiak az adai Esküvő kiállításra. A kétnapos rendezvényre látogatók a standoknál az esküvőhöz és a lakodalomhoz szükséges eszközök és szolgáltatások kapcsán is érdeklődhettek. A kiállítást idén nyolcadik alkalommal szervezték meg, és évről évre nagy segítséget nyújt az esküvőjüket szervező fiataloknak. Kokrehel Elina, menyasszony, Topolya: „Vezetek egy kis füzetet is, hogy mi mindent szükséges beszerezni. Amikor eljövök egy ilyen kiállításra, akkor mindig bővül pár témával ez a füzet. Sok olyan dolog van, amire az ember nem gondol, és itt találja meg. Itt jön rá arra, hogy ez szükséges. Nem is tudom máshonnan megszerezni.”

A rendezvényre látogatókat a standoknál egyebek mellett dekoratőrök, ékszerészek, cukrászok és esküvői fotósok várták. A menyasszonyok az esküvői ruhaszalonok standjainál tájékozódhattak a legújabb trendekről. Apró Kalmár Izabella, tulajdonos, esküvői ruhaszalon, Ada: „Mindenféle ruha van. Sokan érdeklődnek a szűk, a hercegnős és az egyszerűbb iránt is. Ez teljesen egyénfüggő. A krémszínűek, a fehérek, a csipkések is népszerűek. Van gyöngyös, és gyöngy nélküli. Mindent kérnek.”

Idén száz dináros belépővel lehetett bejutni az Esküvő kiállításra. Szabó Ságity Mária, főszervező, Esküvő kiállítás, Ada: „A belépőjegy bevezetésével azt a célt szerettük volna elérni, hogy minél több olyan ember legyen a látogatóink között, akik valóban házasodni szeretnének. A figyelmet így a célközönségre irányítottuk.”

A kiállításra látogatók esküvői ruhaszalonok bemutatóit is figyelemmel követhették a rendezvényen.

Esküvő Kiállítás
Ada

Most

14:25, Frissítve: 14:32

Kiszebáb-égetés Kispiacon is

Kicsik és nagyok egyaránt jelmezt öltöttek, majd a helyi iskolától a művelődési otthonig kísérték és hagyományosan elégették a kiszebábokat, így elűzve a telet, a betegségeket és a minden rosszat.

Népszerű

Helyszín

Holttestet találtak Óbecsén

Egy férfi holttestét találták meg ma reggel az óbecsei katolikus temető bejáratánál - írja a vajdasági közmédia.