Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Esküvő kiállítás Adán

2019-02-09
17:20
2019-02-10
17:51
Forrás
Pannon RTV
Csaknem harminc kiállítóstandnál várják az érdeklődőket az adai Esküvő kiállításon.

Sokan voltak kíváncsiak az adai Esküvő kiállításra. A kétnapos rendezvényre látogatók a standoknál az esküvőhöz és a lakodalomhoz szükséges eszközök és szolgáltatások kapcsán is érdeklődhettek. A kiállítást idén nyolcadik alkalommal szervezték meg, és évről évre nagy segítséget nyújt az esküvőjüket szervező fiataloknak. Kokrehel Elina, menyasszony, Topolya: „Vezetek egy kis füzetet is, hogy mi mindent szükséges beszerezni. Amikor eljövök egy ilyen kiállításra, akkor mindig bővül pár témával ez a füzet. Sok olyan dolog van, amire az ember nem gondol, és itt találja meg. Itt jön rá arra, hogy ez szükséges. Nem is tudom máshonnan megszerezni.”

A rendezvényre látogatókat a standoknál egyebek mellett dekoratőrök, ékszerészek, cukrászok és esküvői fotósok várták. A menyasszonyok az esküvői ruhaszalonok standjainál tájékozódhattak a legújabb trendekről. Apró Kalmár Izabella, tulajdonos, esküvői ruhaszalon, Ada: „Mindenféle ruha van. Sokan érdeklődnek a szűk, a hercegnős és az egyszerűbb iránt is. Ez teljesen egyénfüggő. A krémszínűek, a fehérek, a csipkések is népszerűek. Van gyöngyös, és gyöngy nélküli. Mindent kérnek.”

Idén száz dináros belépővel lehetett bejutni az Esküvő kiállításra. Szabó Ságity Mária, főszervező, Esküvő kiállítás, Ada: „A belépőjegy bevezetésével azt a célt szerettük volna elérni, hogy minél több olyan ember legyen a látogatóink között, akik valóban házasodni szeretnének. A figyelmet így a célközönségre irányítottuk.”

A kiállításra látogatók esküvői ruhaszalonok bemutatóit is figyelemmel követhették a rendezvényen.

Esküvő Kiállítás
Ada

Most

06:50, Frissítve: 07:34

Határinfó

Áramkimaradás miatt ideiglenesen szünetel a határforgalom-ellenőrzés kedden a Röszke Közúti Határátkelőhelyen.
23:22, Frissítve: 23:39

A kávé lehet az elhízás elleni harc kulcsa

A Nottinghami Egyetem tudósai felfedezték, hogy a kávé képes stimulálni az energiaégetésben szerepet játszó barna zsírszövetet, ami kulcsfontosságú lehet az elhízás és a cukorbetegség elleni harcban.
22:32, Frissítve: 22:40

Feltárják a waterlooi csatamező kórházát

A waterlooi csatamező tábori kórházát az európai szövetséges csapatokat vezető wellingtoni herceg hozott létre Mont-St-Jeanban. Feltételezik, hogy legalább hatezer sebesültet láttak el itt.

Népszerű