Ugrás a tartalomra
Tanjug / Dragan Kujundžić

Eső előtt köpönyeg

2020-07-16
06:55
2020-07-16
09:48
Forrás
Szerbiai RTV, Koponyeg.hu
Készíthetjük az esernyőket, néhány napos szünet után ismét jön az eső.

Az előrejelzések szerint ma még meleg időnk lesz, de az esti órákban egy hidegfront éri el vidékünket és többfelé kialakulhat zápor, zivatar.

A mai 30 fokos csúcsértékeknek holnapra már nyomuk sem lesz. Borongós, esős időre figyelmeztetnek a meteorológusok, mindössze 20 fok körüli napi maximum hőmérsékletekkel.

Hétvégén is marad a változékony időjárás.

Szombaton a gomolyfelhők mellett sok napsütés ígérkezik. Délelőtt általában száraz idő lesz, délután aztán elszórtan fordulnak elő záporok, zivatarok. 21 és 27 fok közötti értékeket mérhetünk.

Vasárnap és hétfőn sok napsütésre, gomolyfelhőkre, egyre inkább már csak keleten előforduló elszórt csapadékra van kilátás. Fokozatosan erősödik a nappali felmelegedés, hétfőn már 25-30°C közötti strandidő valószínű.

eső
időjárás
meleg
csapadék
zápor
zivatar

Most

22:05

Online gazdafórum hetente kétszer

Az online előadások nézettségével a Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége nagyon elégedett, de abban is bíznak, hogy a jövőben ez a létszám még emelkedni fog. Feldogozzák a támogatásokat és a pályázati lehetőségeket is az idei évre.
21:26

Folyamatosan érkezik a védőoltás Szerbiába

Szerbiának nagy mennyiségű védőoltást sikerült biztosítania, de még ez sem elegendő ahhoz, hogy a lakosság 50-60-70 százalékát be lehessen oltani. Ezért nagyon fontos, hogy először azokat oltsuk be, akik a legnagyobb kockázatnak vannak kitéve.
20:49, Frissítve: 21:12

Döcögve az EU felé

A koronavírus-járványt is lehet okolni azért, hogy 2020-ban egyetlen csatlakozási fejezetet sem nyitottak meg. Ugyanakkor az integrációs bizottság alapfeladata a törvények összehangolása az uniós elvárásokkal, és ezen is van még javítanivaló.

Népszerű