Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Eső után napsütés

2022.06.23
08:37
2022.06.23
08:42
Forrás
Pannon RTV
Az esős reggel után, csütörtök délelőtt fokozatosan mindenhol megszűnik a csapadék. Délután már sok napsütésre van kilátás.

A hűvösebb hajnal után, délután 27 és 32 fok között alakul a hőmérséklet. A hétvégén napos-gomolyfelhős időre számíthatunk. Elszórtan átmenetileg egy-egy zápor, zivatar azonban még kialakulhat. Többfelé megélénkül az észak-nyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 28 és 35 fok között alakul. Vasárnap és a jövő hét elején már akár 38 fokra is felkúszhat a hőmérő higanyszála. Hamarosan megkezdődik a forró július!

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:14, Frissítve: 17:28

Hőség, vízpart, leégés

Az év eddigi legmelegebb időszaka elé nézünk térségünkben. Sokan a vízpartokon keresnek menedéket a kánikulában. Itt könnyebb elviselni a rekkenő hőséget, de több dologra is oda kell figyelnünk az egészségünk érdekében.
16:50, Frissítve: 17:02

Hiány helyett többlet

Vajdaság 2021-es költségvetésének a végrehajtásáról szóló jelentés volt a Tartományi Képviselőház ülésének a középpontjában. Az állami számvevőszék negyedik alkalommal adott pozitív véleményt a vajdasági büdzsé kiadásairól.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.