Ugrás a tartalomra
nő esernyővel
Pannon RTV/Osztrogonác Andor

Esős, szeles idő várható a napokban

2018-06-13
14:32
Forrás
Pannon RTV
Az előttünk álló néhány napban az esőé lesz a főszerep, ugyanis az előrejelzések szerint egészen a jövő hét közepéig maradhat az esős-szeles időjárás.

A levegő maximális nappali hőmérséklete 28 és 30, az éjszakai pedig 16 és 20 fok között mozoghat majd. Az illetékesek arra figyelmeztetnek, hogy ma és holnap nagy mennyiségű, akár 20mm csapadék is lezúdulhat rövid idő alatt.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

12:32, Frissítve: 12:52

A formát öltött ihletek a falon

Carpe diem címmel nyílt meg Sofija Simić képkiállítása a szabadkai Magyar Médiaház földszinti tanácstermében. A festményeket egy hónapig tekinthetik meg az érdeklődők az Ago Mamužić utca 11-ben.
10:47, Frissítve: 11:08

Szeretem a nagyszüleimet

A topolyai Családfa elnevezésű civil szervezet képzőművészeti és irodalmi pályázatot hirdet, melynek célja, hogy kiemeljük a nagyszülők fontos szerepét a családban.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.