Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Érkezik a lehűlés

2021-01-24
08:00
2021-01-24
18:43
Forrás
Pannon RTV
Visszatér a télies időjárás térségünkbe. Fagyok és havazás várható. Alapvetően felhős és borult lesz az ég felettünk. Az előttünk álló éjszaka folyamán felerősödik a szél, amely viharossá is válhat.
Pannon RTV/Payeta Maurice

Vasárnap napközben még kiélvezhették a tavaszias napsütést a szabadkai sétaerdőben a kikacsolódni vágyók. A téli nagykabát is otthon maradhatott. Ám nem lesz ez így a hét következő napjaiban. Térségünket fokozatosan éri el a hideg levegő.

Pannon RTV/Payeta Maurice

Búcsúzhatunk a tavaszias időjárástól. A napokban újra visszatér a tél a térségünkbe. A Szerbiai Hidrometeorológiai Intézet előrejelzései szerint csapadékra, akár havazásra is számíthatunk. Valamint a héten a legmagasabb hőmérséklet nem fogja meghaladni a +5 fokot. Az éjszakák pedig igen fagyosak lesznek.

Pannon RTV/Payeta Maurice

Hétfőn már érzékelhetően hidegebb lesz az idő. Helyenként erősen felhős lesz az égbolt. Az alacsonyabb területeken eső és havazás várható, míg a magasabb részeken, így a hegyekben is havazni fog. A hét első napján a legalacsonyabb hőmérséklet -2 és +5 fok körül alakul, a legmagasabb 3 és 9 fok körül alakul. Nem érkezik front, így az arra érzékenyek fellélegezhetnek.

Pannon RTV/Payeta Maurice

Kedden folytatódik a hideg és borult idő. Elszórtan havazás is előfordulhat, enyhe széllökésekkel. A legalacsonyabb hőmérséklet -2 és +2 fok körül alakul, míg a legmelegebb órákban 4 fok lehet.

Szerdán erősen borult és hideg lesz az idő. Enyhe szélre kell számítani. A legalacsonyabb hőmérséklet elérheti a -4 fokot. A legalacsonyabb hőmérséklet +1 és 5 fok lehet.

Csütörtökön észrevehetően felmelegedés lesz tapasztalható. A hétvégére esőzés várható.

időjárás

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 16:10

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.